"Prémium éves" pedagógus vagyok. Maradhatok-e mellékfoglalkozású egyéni vállalkozó oktatási, módszertani feladatok ellátására?
Kedves Kiíró!
Sajnos én nem tudok választ adni, bár engem is érdekelne majd a válasz. Viszont lenne egy kérdésem, amire tudnál szerintem választ adni. Az évben befejezem az egyetemet, és majd ugye elhelyezkednék mint iskolai pedagógus (amúgy nyelvtanár).
Olyan kérdéseim lennének, hogy jelenleg mennyi az alap óraszám egy iskolában?Ha jól emlékszem felemelték 22 ről 28ra. Nos szeretnék emellett ha sikerült munkát találnom egy kisvállalkozást indítani KATÁban. Ez az óraszám ha főállású vagyok is csak teszem fel 28 nak számít? Mert kisvállakozásnál nem mindegy hogy 36 órát meghaladó e a főállás vagy nem. Mert ugye adózás szempontjából nem minden. Illetve hogyan tudnám megoldani akkor, hogy esetleg ez 36 óra legyen? Csak mert láttam, hogy te is dolgoztál pályázatokon keresztül felnőttoktatásban, nyári táborokban.
Válaszodat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!