Mi a véleményetek a dropshippingről, mint mellékállás?
Pinti Patrik coachról konkrét tapasztalat ?
Figyelt kérdés
Szeretnék plusz jövedelemre szert tenni, így az online vállalkozás jutott esezmbe mint lehetőség. Az instagramja alapján hitelesnek tűnik nekem Patrik, de szeretnék biztosra menni.
Régen is sok naívból éltek meg az mlm-sek, ez se tud többet annál!
Csinálj bármit csak saját önálló termék vagy szolgáltatás legyen ne másé!
Így nem hibáztathatsz senkit magadon kívül!
2022. nov. 22. 16:27
2/11 BeefEater válasza:
Ezekről az üzleti coach-okról mindig az jut eszembe, ha működne, amit mondanak, akkor az egészet üzleti titokként kezelnék és a tudás alkalmazásából gazdagodnának meg, nem árulnák azt.
2022. nov. 22. 16:53
3/11 anonim válasza:
Nekem van tobb dropshipping oldalam is, kb egy heten belul befejezem az uj oldalt karacsony temaban, fogalmam sincs milyen az a kocs akit nezel, nekem az elso oldalam bebukott, meg kezdo voltam es ki kellett tapasztaljak sok mindent. Azota az ujjak egyre tobbet hoznak, bar karikor tavaly se birtuk a rohanast de megerte.
2022. nov. 22. 17:19
4/11 anonim válasza:
3 mas melyik időzónából vagy, hogy nincs ékezeted?
2022. nov. 22. 17:35
5/11 anonim válasza:
Boldog boldogtalan ilyen kókler üzleti guru azt akarja eladni a kurzusaiban hogy mindenki csináljon dropshiping vállalkozást, mert ez mekkora marha nagy üzlet. Nem mondom hogy bizonyos körülmények között nem működhet, de vannak bizonyos erős fenntartásaim.
2022. nov. 22. 17:35
6/11 anonim válasza:
Hallod nem Dropshipping lesz ott a nagy üzlet, hanem a Drogshipping! Utóbbiban sokszoros a kockázat, és a veszélyfaktor is.
2022. nov. 22. 17:37
7/11 anonim válasza:
Ha a dropshipping arról szól, hogy Kínából rendelsz a vevő nevében kacatokat, majd talán 2-3 hónap után megkapja szerencsétlen a terméket.. akkor felejtsd el. Magyar vevők többsége már a 3 napot is képtelen kibírni. Ha nincs ott másnapra a termék, már írnak, hogy hol van? és ez a jobbik eset.. nem pedig az, hogy eláll a vásárlástól, ugyanis 14 napig megteheti törvényi jogon.
te nem fogod tudni lemondani a kínai sz@r megrendelését 14 napon belül. A pénzét meg vissza kell utalnod.
Én hagynám a dropshippinget, léteznek sokkal jobb lehetőségek is a neten. csak keresgélni kell egy picit.
2022. nov. 22. 18:22
8/11 anonim válasza:
Alibaba meg banggood webáruházból ha rendelsz 4 hét, mire ideér, és ha hibás a termék, akkor mit csinálsz, dropshipper guru?
2023. jún. 29. 13:16
9/11 anonim válasza:
Ilyen hülye névvel hogy lehet bárki is hiteles? :D
2023. jún. 29. 15:15
10/11 anonim válasza:
"Ilyen hülye névvel hogy lehet bárki is hiteles? :D"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!