Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek is már 30-40...

Szerintetek is már 30-40 felett legtöbben vállalkozók vagy elég jól keresnek?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy azért a többségnek sikerül 30-40 évesen megtalálnia önmagát amiből azért minimum egy középszinten igen csak jól megél.

Mostanra elég kevesen vannak az igazán szegény rétegből.

2022. nov. 21. 16:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szétnéztem és nem így látom. Még úgysem, hogy mérnök a férjem és én is, így az ismerősi körünkben is nagyon sok a mérnök, köztük mérnök, vagy IT-s páros is. Ráadásul a megjelölt korosztály vagyunk. Ettől még pontosan látom azt is, hogy nem az az átlag, ahogy mondjuk mi élünk, pedig mi sem engedhetünk meg magunknak bármit.
2022. nov. 22. 10:54
 12/14 anonim ***** válasza:

"Én elhiszem, hogy te ezt szeretnéd hinni de nézd csak a statisztikát de ha nem értesz ehhez akkor csak néz szét magad körül és meglátod, hogy ez bizony így van."

Linkelsz esetleg egy ilyen statisztikát?

2022. nov. 22. 10:57
 13/14 anonim ***** válasza:

A magyarok 43 százalékának nincs megtakarítása

A pénzhiány és a bizalmatlanság is visszatart a spórolástól

Bár a 35-49 éves magyar lakosság egyre nagyobb hányadát foglalkoztatja, miből fog megélni idősebb korában, kevesen tesznek félre – derül ki a BellResearch AEGON Magyarország megbízásából készült kutatásából. Az elégtelen jövedelem mellett a pénzügyi szolgáltatókkal és a politikával szembeni bizalmatlanság is szerepet játszik abban, hogy nem spórolunk."

[link]

2022. nov. 22. 10:59
 14/14 Senior Séf ***** válasza:

"megtalálnia önmagát amiből azért minimum egy középszinten igen csak jól megél."

Na igen. Csak a fizetés előtti utolsó 29 napban kell húzni a nadrágszíjon.

2022. nov. 22. 18:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!