Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Lomizás még megérheti?

Lomizás még megérheti?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy szerintetek a lomizás még megérheti -e? Van pár ismerősöm aki úgy tűnik elég jól megél belőle. (látszatra) Vennék egy furgont, (Ford Transit) aztán megpróbálnék nekivágni. 19 éves srác vagyok, lenne egy barátom aki sokat dolgozott ebben. Az egész "feketén" működne, illetve az ingyenes holmikat hoznánk el, tudtommal tudnak adni egy papírt róla hogy ingyen átadták. Többnyíre Ausztria lenne a célpont, közel is lakom. Jól beszélem az angolt, a németet alapfokon. Ötletek? Illetve szerintetek ha érdemes egyeltalán nekivágni, mennyi pénzt lehetne ezzel keresni? Előre is köszi a válaszokat! :)

2022. nov. 16. 19:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"veterán vas" ja, meg közbe bekap egy rakás büntetést, én csak budapestből indulok ki!

Lomisokat rendszeresen végigbüntetik a rendőrök is, aztán meg az önkormányzati közterület felügyeletesek is!

Indok rengeteg lehet, szabálytalan parkolás, gépkocsi műszaki állapota stb, keresnek okot ha akarnak!

Biztos nagyon megéri...

2022. nov. 18. 11:16
 12/13 veterán vas ***** válasza:
100%

Ha a bútorszállítás nem hozza a kívánt profitot, van aki kisméretű ám fölöttébb értékes "lomok" szállításával próbál kompenzálni.

Egyszerűbbnek tűnik, ám ezekkel borzasztó nagyot lehet bukni.

2022. nov. 18. 11:29
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#5 Köszi a korrekt választ, bocsi hogy félreértettem!

Tárolni lenne helyem, de a válaszok alapján kétszer is meggondolom az egészet!

2022. nov. 19. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!