Miért ilyen vagyok idióta ?
Nekem egyszer gyerekkoromban volt olyan, hogy kínai büfébe elmentünk anyukámmal, voltam vagy 9 éves, akkor jöttek be ezek a típusú kaják.
Lényeg, hogy egyedül vittem a kaját tálcán anyámnak, meg magamnak is, és én is fizettem. 5000 ft-al vágott át a kínai pali, amikor adtam a visszajárót anyámnak, akkor derült ki. Mondta, hogy most szépen visszamegyek és elkérem tőle. Valami olyasmit mondott a kis sunyi ember, hogy nem figyelsz kisfiú nem figyelsz és persze oda adta a pénzt. Anyám ráborította volna különben az összes kaját amit főztek. :))
Szóval ott megtanultam, hogy a pénzre úgy kell vigyázni, mint a szemed fényére. És ez a mai világban még aktuálisabb szerintem. Minden forint számít. Most hogy átvágtak téged 800 ft-al emiatt ne legyen bűntudatod, de tanulj belőle, hogy ha majd élesebb helyzet lesz az életben, akkor ne 8 vagy 80 milliókat bukj el. Mert ilyen is van, sőt.
Most olvastam el a kérdést... :DD
"Miért ilyen vagyok idióta ?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!