Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Miért ilyen vagyok idióta ?

Miért ilyen vagyok idióta ?

Figyelt kérdés
Valakinek jól adtam vissza és meglopott 829 forinttal. Miért jo ez valakinek és beutottem a kasszába és vesztessegem van valaki el tudná mondani hogy miért vagyok ennyire idióta?
2022. nov. 1. 09:39
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Ne érjen nagyobb kár az életben, mint egy kg kenyér ára.
2022. nov. 1. 22:57
 12/21 anonim ***** válasza:
Volt ez rosszabb is. Nem nyilatkoznék. 😱
2022. nov. 2. 08:52
 13/21 anonim ***** válasza:
Na, mesélj!
2022. nov. 2. 12:36
 14/21 anonim ***** válasza:
nagyon szégyellem nem merem leírni nekem mi volt. :D
2022. nov. 2. 12:38
 15/21 anonim ***** válasza:
Írd csak le, legalább tanulunk belőle.
2022. nov. 2. 12:41
 16/21 anonim válasza:

Nekem egyszer gyerekkoromban volt olyan, hogy kínai büfébe elmentünk anyukámmal, voltam vagy 9 éves, akkor jöttek be ezek a típusú kaják.

Lényeg, hogy egyedül vittem a kaját tálcán anyámnak, meg magamnak is, és én is fizettem. 5000 ft-al vágott át a kínai pali, amikor adtam a visszajárót anyámnak, akkor derült ki. Mondta, hogy most szépen visszamegyek és elkérem tőle. Valami olyasmit mondott a kis sunyi ember, hogy nem figyelsz kisfiú nem figyelsz és persze oda adta a pénzt. Anyám ráborította volna különben az összes kaját amit főztek. :))

Szóval ott megtanultam, hogy a pénzre úgy kell vigyázni, mint a szemed fényére. És ez a mai világban még aktuálisabb szerintem. Minden forint számít. Most hogy átvágtak téged 800 ft-al emiatt ne legyen bűntudatod, de tanulj belőle, hogy ha majd élesebb helyzet lesz az életben, akkor ne 8 vagy 80 milliókat bukj el. Mert ilyen is van, sőt.

2022. nov. 2. 12:54
 17/21 anonim ***** válasza:
Az ide adott pénzt rutinból vissza adtam a csávónak. Mikor nagyon megörült leesett, hogy az nem visszajáró, de kihisztizte, hogy az ő pénze. Utána mikor elment odavágta, hogy mekkora hülye vagyok. A pénzt meg később levonták a munkámból.
2022. nov. 2. 12:56
 18/21 anonim ***** válasza:
Azt tudomásul kell venni, hogy nem mindenkinek való a kasszázás, én például utolsó munkaként ülnék be kasszába, inkább mosnám fel a padlót.
2022. nov. 2. 13:00
 19/21 anonim ***** válasza:
hát dettó, azóta se kasszáztam :D
2022. nov. 2. 13:06
 20/21 anonim ***** válasza:

Most olvastam el a kérdést... :DD

"Miért ilyen vagyok idióta ?"

2022. nov. 2. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!