Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 3 személynek beosztás, hogy...

3 személynek beosztás, hogy korrekt is legyen, és ezeknek a kritériumoknak megfelelő legyen?

Figyelt kérdés

Tapasztaltabb vendéglátós kollégák válaszara lennék kíváncsi, vagy aki munkaprogramok tervezesevel foglalkozik...

Adott a következő szitu:

3 pincer egy étteremben, amely csak este (6-7 óra környékén igényli a 2 kiszolgáló jelenlétét, napközben 1 személy simán megbirkozik vele.

A nyitvatartási idő: 9-24

Hogyan lehet ezt megoldani? Eddig 2/2 műszakban dolgozott a 2 kolléganő, viszont így nekem mindig készenlétben kellett lenni, ami egge kiterített, igy alkalmaztunk meg 1 pincert... viszont, hogy hétvége is legyen, a munka is fair módon el legyen osztva... hogyan lehet megoldani?

En a 2/2 és 1 kolléga csak délután jön megoldáson gondolkodtam, de ezt hogyan lehet úgy kivitelezni, hogy szabad nap is legyen, és a munka óra is törvényes kereteken belül maradjon?

2022. okt. 10. 09:00
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Lusta vagyok így este már leírni, pontosan hogyan, de folyamatos munkarend.

1 kezdi a napot, este 2 fő, negyedik pihenőnapon, és ez forog 3 napos ciklusban mondjuk

2023. júl. 23. 22:20
 2/4 anonim ***** válasza:

És kiemeli egy év után. 😂

Nem sikerült azóta sem megtervezned a beosztást?

A kulcs: ne 9-kor nyissatok, hanem 11:30-kor, amikor jönnek ebédelni és zárjál este 11-kor vagy 10-kor.

2023. nov. 18. 07:30
 3/4 A kérdező kommentje:
🤣 kompromisszumokat hoztunk és sikerült. 😀 a záróra maradt, viszont 9 helyett 11-kor nyitunk.
2023. nov. 18. 08:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor nem mondtam hülyeséget.
2023. nov. 18. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!