3 személynek beosztás, hogy korrekt is legyen, és ezeknek a kritériumoknak megfelelő legyen?
Tapasztaltabb vendéglátós kollégák válaszara lennék kíváncsi, vagy aki munkaprogramok tervezesevel foglalkozik...
Adott a következő szitu:
3 pincer egy étteremben, amely csak este (6-7 óra környékén igényli a 2 kiszolgáló jelenlétét, napközben 1 személy simán megbirkozik vele.
A nyitvatartási idő: 9-24
Hogyan lehet ezt megoldani? Eddig 2/2 műszakban dolgozott a 2 kolléganő, viszont így nekem mindig készenlétben kellett lenni, ami egge kiterített, igy alkalmaztunk meg 1 pincert... viszont, hogy hétvége is legyen, a munka is fair módon el legyen osztva... hogyan lehet megoldani?
En a 2/2 és 1 kolléga csak délután jön megoldáson gondolkodtam, de ezt hogyan lehet úgy kivitelezni, hogy szabad nap is legyen, és a munka óra is törvényes kereteken belül maradjon?





Lusta vagyok így este már leírni, pontosan hogyan, de folyamatos munkarend.
1 kezdi a napot, este 2 fő, negyedik pihenőnapon, és ez forog 3 napos ciklusban mondjuk





És kiemeli egy év után. 😂
Nem sikerült azóta sem megtervezned a beosztást?
A kulcs: ne 9-kor nyissatok, hanem 11:30-kor, amikor jönnek ebédelni és zárjál este 11-kor vagy 10-kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!