Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Oblyfansezek már egy ideje...

Oblyfansezek már egy ideje mint molett lány, de már régóta gondolkodom azon, hogy elkezdek webcamerázni. Hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
Milyen platformon, hol éri mev csinálni? Mennyire megbízhatóak ezek? Milyen tanácsot tudnátok adni?

2022. szept. 28. 09:56
 1/5 anonim válasza:
65%

Xhamsteren van kamerás szolgáltatás, meg a Livejasmin, amit a "magyar állami strici" Gattyán alapított. :D

Sajnos nem tudok ezeknek a megbízhatóságáról szavatolni, ebben az iparban lehetnek csalások.. Lehet, hogy jobban jársz, ha csak Skype-on vetkőzöl a klienseidnek. :)

Egyébként az OF-edre kíváncsi vagyok. Átküldöd kérlek a linket privát üzenetben?

30F

2022. szept. 28. 10:18
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
A virtuális prostitúció is prostitúció
2022. szept. 28. 12:47
 3/5 anonim ***** válasza:
29%

"Milyen platformon, hol éri mev csinálni?"

Szerintem nem éri meg csinálni.

"Mennyire megbízhatóak ezek?"

Semennyire, ki fog kerülni a képed, videóid a nagyközönség felé.

"Milyen tanácsot tudnátok adni?"

Keress normális munkát!

2022. szept. 28. 13:16
 4/5 anonim ***** válasza:
36%
Egy életre megbélyegez téged, hogy az utolsó imagefapos, xhamsteres képgyűjteményben is ott leszel.
2022. szept. 30. 19:09
 5/5 anonim válasza:
Én Stripchaten regisztráltam. Átlag 21$ az órabérem, az arcom nem mutatom és ingyenes adásban nem vetkőzöm. Szerintem így sem rossz. Bitsafe számlára kérem a fizetést, minden kedden utalnak, 30 euró a kártya hozzá de megéri mert így nem cseszeget a nav, nem kell adózni ez a 30 euró meg sem kottyan az első fizudból sem. Pár nap, pár óra munkáért 150.000Ft-ot kaptam ma:) Innentől heti 5 nap a terv folyamatosan
2023. febr. 7. 16:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!