Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek így van esélyem...

Orsybaba88 kérdése:

Szerintetek így van esélyem az indításra? Írjatok!

Figyelt kérdés

van egy lehetőség, van egy eladó üzlethelyiség a környéken. Nekem volna kedvem megvenni, biztos megérné. Bejáratott ügyfélkörrel, forgalmas helyen, alig igényel felújítást, tapasztalatom is van a szakmában, segítségem is lenne.

a gond csak az, hogy egy huncut vasam sincs.

arra gondoltam, egyéni vállalkozóként ki tudnék használni egy-két dolgot. VANNAK PÉLDÁUL ÖNERŐT NEM IGÉNYLŐ JELZÁLOGHITELEK?

nagyon rizikós lenne, jól tudom, de valahol el kell kezdeni... Ez nem egy légvár, hanem megvalósítható elképzelés...

2010. szept. 26. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha munkanélküli vagy, akkor kaphatsz a vállalkozóvá válást elősegítő hitelt www.afsz.hu oldalon részletesen.

Van olyan néhány banknál, hogy mikrovállalkozói hitel-ehhez fedezet kell. Talán a megvásárolandó ingatlan lehetne az.

A családban ha valakinek van ingatlan a nevén és hajlandó vállalni a kockázatot, akkor jelzáloghitel.

2010. szept. 26. 11:04
 2/5 A kérdező kommentje:

én is így gondoltam. A családi házunkon már így is van jelzálog, meg annak egyébként is kicsi az értéke.

néztem az afsz honlapján is, de nem találtam ilyesmit. Pedig hallottam róla, h vannak kezdő vállalkozások számára igénybe vehető támogatások. Most éppen munkanélküli vagyok.

2010. szept. 26. 11:12
 3/5 anonim ***** válasza:
2010. szept. 26. 11:19
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen!!!!!!!!!
2010. szept. 26. 12:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért egy dolgot ne felejts el... Ha bt-t alapítasz vagy egyéni vállalkozó leszel, akkor a magánvagyonoddal is felelsz a vállalkozás esetleges csődje kapcsán.
2010. szept. 26. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!