Szerintetek így van esélyem az indításra? Írjatok!
van egy lehetőség, van egy eladó üzlethelyiség a környéken. Nekem volna kedvem megvenni, biztos megérné. Bejáratott ügyfélkörrel, forgalmas helyen, alig igényel felújítást, tapasztalatom is van a szakmában, segítségem is lenne.
a gond csak az, hogy egy huncut vasam sincs.
arra gondoltam, egyéni vállalkozóként ki tudnék használni egy-két dolgot. VANNAK PÉLDÁUL ÖNERŐT NEM IGÉNYLŐ JELZÁLOGHITELEK?
nagyon rizikós lenne, jól tudom, de valahol el kell kezdeni... Ez nem egy légvár, hanem megvalósítható elképzelés...
Ha munkanélküli vagy, akkor kaphatsz a vállalkozóvá válást elősegítő hitelt www.afsz.hu oldalon részletesen.
Van olyan néhány banknál, hogy mikrovállalkozói hitel-ehhez fedezet kell. Talán a megvásárolandó ingatlan lehetne az.
A családban ha valakinek van ingatlan a nevén és hajlandó vállalni a kockázatot, akkor jelzáloghitel.
én is így gondoltam. A családi házunkon már így is van jelzálog, meg annak egyébként is kicsi az értéke.
néztem az afsz honlapján is, de nem találtam ilyesmit. Pedig hallottam róla, h vannak kezdő vállalkozások számára igénybe vehető támogatások. Most éppen munkanélküli vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!