Milyen egyetemet és szakot ajánlotok, ha az a célom hogy alapítsak egy saját céget?
Figyelt kérdés
2022. szept. 14. 14:15
1/13 anonim válasza:
Ez nagyban attól függ, hogy mivel akar foglalkozni a cég...
2/13 anonim válasza:
Valamit, amiben tudsz majd annyira jó lenni, hogy felhúzz rá egy vállalkozást.
3/13 anonim válasza:
A cég nem cél. A cég csak egy eszköz a cél eléréséhez.
4/13 anonim válasza:
Az én cégem tevékenységének semmi köze egyik diplomámhoz vagy szakmámhoz sem, pedig összesen 5 különböző végzettségem van
5/13 anonim válasza:
Ésmit csináljon az a cég azon kívül, hogyvirítja a lóvét?
7/13 Kroms válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de egy 1929-es szintű gazdasági válság küszöbén állunk. 1-2 hónap, és a kis- és középvállalkozások nagy része csődbe fog menni az irreálisan magas költségek és a gyengülő vásárlóerő miatt.
8/13 anonim válasza:
7
Azt nagyon kétlem, hogy az én vállalkozásom tönkre fog menni. Nem azért güriztem rajta annyit
9/13 Kroms válasza:
Nem hiszem, hogy egy világválság figyelembe venné, mennyit güriztél, de szurkolok, hogy sikerüljön neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!