Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyit költesz hirdetésre?...

Mennyit költesz hirdetésre? Webshop

Figyelt kérdés

Kérlek írd meg, hogy mit árulsz, mennyit költesz, mennyi bevételed van belőle és marad-e profit

Nekem nem tetszenek a saját számaim, viszont nem én kezelem a hirdetéseimet

Női ruhákkal foglalkozok

Google Ads: havi 200 ezer költés

Facebook: havi 250 ezer költés

Havi bevételem 1 millió és másfél millió között mozog, viszont ebből általában semmi nem marad, egy hónapban volt, hogy 100 ezer profittal zártam, egyébként sokkal kevesebb szokott megmaradni

2022. szept. 14. 13:47
 1/7 anonim ***** válasza:
450 baromi sok. Analytics-et használsz? Valami marketingelés, hirdetés beállítás működik? Úgy kell játszani a számokkal, hogy a bevételed max legyen min hirdetési költség mellett. Szerintem 60 ezer guglira és 30-40 ezer fb-re elég egy hónapban.
2022. szept. 14. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem sok 450k marketingre. léteznek cégek akiknek 10 millió a havi büdzsé.. ennyit a fb se tud elkölteni 1 hónap alatt Magyar célközönségre.
2022. szept. 14. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:

* női ruhák meg egy telített piac, sok konkurenciával. Illetve nem az a nélkülözhetetlen termék..

miért nem te kezeled a hirdetéseidet?

2022. szept. 14. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:
1,5 mFt bevételre 450 k nagyon magas marketing költség. Az ismerősöm cége 150 milliós, ő kb 1 milliót költ rá. Nekünk is van közel 1,5 milliós bevételünk. A hirdetési költség nagyon max 200.
2022. szept. 14. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Hirdetés 34 ezer ft

Bevétel 480 ezer ft

Haszon 180 ezer ft

De még tanulom a marketinget.

2022. szept. 15. 01:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Google ads 40 ezer, facebook kb. 10 ezer.

A bevétel változó, de egyre növekszik minden hónapban, augusztusban 1,6 millió volt, most 1 millió felett vagyunk már a hónapban.

De nem fogom elmondani, miben utazunk, bocsi. Viszont nyilván nem csak a reklámból jön pénz, sikerült már pár terméket jobb pozícióba helyezni google-ben, az is sokat számít, plusz egyre több a visszatérő vevő.

2022. szept. 15. 20:33
 7/7 anonim ***** válasza:

6

Ne haragudj meg, de azért ez nyilvánvaló volt, hogy visszatérő vásárlókból jön ennyi bevétel, ha nem írtad volna, én akkor is ide köptem volna. Ha meg ért is valaki hozzá, akkor alap a SEO. Megértem, hogy el vagy szállva magadtól, de nem te vagy az egyedüli, aki ért hozzá. Más helyzet, hogy mások úgy indulnak neki ennek a biznisznek, hogy fingjuk sincs és egyből csőd.

2022. szept. 15. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!