Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek megéri diákként...

Szerintetek megéri diákként elindítani egy vállalkozást?

Figyelt kérdés
Van egy király ötletünk és szeretnénk megvalósítani. Ez nem új dolog mert tanulunk gazdaságtan, közgazdászt de nem tudjuk hogy ez jó ötlet-e tippek, ötletek, meglátások?

2022. szept. 9. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindenképp
2022. szept. 9. 20:42
 2/6 A kérdező kommentje:
#1 Miért gondolod ezt?
2022. szept. 9. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert sokat lehet belőle tanulni, akkor is ha bukás lesz az egész. Inkább diákként bukj, mert ott nincs tétje a dolognak. Viszont ha nem nyerő, akkor lehet soha nem kell dolgoznod.
2022. szept. 9. 21:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Tanultok közgazdászt? :D

Egyébként igen, de azért láttam én már pitchelve 100 király ötletet legalább amiből aztán nem lett semmi, vagy nem volt olyan király ötlet. De ha bejön, akkor az szuper. Én is diákként csináltam az első vállalkozásom, most már két sikeres cégem van.

2022. szept. 10. 00:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Toljátok! ;)
2022. szept. 10. 07:22
 6/6 anonim ***** válasza:
73%
Persze, én otthagytam egyetemet és azóta tolom a vállalkozásomat elég nagy sikerrel. Többiek meg lediplomáztak és munkájuk sincs.
2022. szept. 12. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!