Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Pólónyomtatás mennyi anyag...

Pólónyomtatás mennyi anyag ktg.-ben van és mi az ami kell hozzá?

Figyelt kérdés

Most tegyük félre azt hogy ‘nem éri meg’ vagy hogy ‘sok alap tőke kell’ és stb.

Néztem gépet az 150k körül láttam, gondolom kell hozzá valami speciális nyomtató is. Ezen kívűl mi és mennyibe kerülnek még az ehhez kapcsolódó cuccok?

Polo rendeles + amire kinyomtatom az is koltseg nekem de kb mennyi ?

Varom a valaszokat hozza ertoktol koszonom:D

2022. szept. 8. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Vagyis vállalkozást szeretnél nyitni de annyira fogalmad sincs a dologról, hogy a gyakorin kérdezel?
2022. szept. 8. 15:05
 2/5 A kérdező kommentje:

Kérlek nem hülyeket kerdezek.inkabb porgess tovabb ha unatkozol.

Igen amugy ha valamiben nem vagyok jartas sokkal, jobb ha hagyom is és nem probalok utana jarni. Grat. Ezert van ennyi primitiv ember magyarorszagon.

De ha ennyire okos vagy azt is levaghatnad, hogy Valszeg nem a gyakori alapjan nyitnek vallalkozast, de mindenhonnan probalok infot gyujteni.

2022. szept. 8. 16:54
 3/5 anonim ***** válasza:
kérdés nem a költség, hanem hogy fogsz jobb minőséget, garanciát, szolgáltatást produkálni mint mondjuk a konkurenciáid.. ilovepolo?
2022. szept. 8. 17:50
 4/5 Hintalow ***** válasza:

Először azt kéne eldönteni, hogy mekkora darabszámban, milyen sebességgel, milyen mintákkal (fekete fehér/színes-részletes vagy kevésbé stb.) szeretnél dolgozni, mert különböző technikák vannak:

- transzferfóliás megoldás

- DTF (direkt to fabric) nyomtatás speckó tintás nyomtatóval

- szitanyomás

a teljesség igénye nélkül ezek a legfőbb módszerek árban és minőségben növekvő értékekkel.

2022. szept. 9. 09:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Utolso köszönöm, saját tervezésű színes mintákra gondoltam. Előre lehet nem gyártanék le annyi db-ot pl mivel tejesen ismeretlen lennék még.

Kettes, ahhoz hogy jobbat állítsak elő nem csak a konkurenciámat kell ismernem hanem igenis tudnom kell a a saját költségeket, ezt követően tudok majd kalkulálni is.. de pl. Egyedi mintákat készítenék, és tapasztalat, hogy néha 1-2 jó minta amit pl random hirdetésben látok, megfog és onnan rendelem meg nem megyek egy másik polonyomtatohoz megcsinaltatni. (Persze gyanitom vannak ilyenek is)

2022. szept. 11. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!