Miért ilyen drága a varráshoz a méteráru/textília?
Szerintem is nagyon drága, ráadásul a kínálat igen gyér, mivel a készítők felvásárolják az eladható darabokat. Ha javítani, bővíteni, vagy átalakítani szeretnék, és ahhoz venni anyagot, szinte lehetetlen találni hozzá megfelelőt, amivel kombinálhatnám. Mondjuk én vidéken élek, lehet, hogy a főváros ilyen szempontból más.
Anyukám varrónő volt, iszonyú mennyiségű méterárunk maradt a múltból, abból élek. Egy biztos, ezek a minták, minőségek nem jönnek szembe ma már az utcán. Nem gyerekmintás pamut anyagot például nem is lehet kapni. Régen majd belefulladtunk annyi volt.
Egyéb esetben úgy oldom meg, hogy turkálóban keresek nekem tetsző mintájú és anyagú ruhát, és ha jó nagy méretű van belőle, akkor azt "óccson" megveszem, és átalakítom. Nagyból kisebbet, vagy mást... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!