ŰR témájú bulit fogunk tartani, honnan szerzek olcsón nagyon sok fekete textíliát, hogy lefedjem a mennyezetet?
Ezaz elképzelés:
Fa szerkezetű házat képzeletek el, magas beltérrel, közte gerendákkal. Eddig sima lufikkal stb oldottuk meg a dekort, de most ilyesmit szeretnék, hogy azt érezzék az emberek, az űrben vannak.
Amiket eddig találtam: fekete takarófólia, vagy 30cm x 9m-es tüll anyagot találtam.
További dekor ötletet is szívesen várok, ami olcsóbban megoldható.
Igen, én is így látom. Köszi.
Egyéb dekor ötletetek van? :)
Szia!
Space / űr dekor ügyileg érdemes megnézni a pinterestet, akár ráguglizni angol kulcsszavakkal, úgy mint space themed party. A képeken rengeteg hasznosítható ötlet van.
Fekete krepp papírt lógattam fel, és csillagokból füzért.
Mindenhova ragasztottam csillagokat, sima papírból, volt ami arany csillogós, volt ami sötétben világítós volt.
Találtam led lámpás lufikat, világítottak a sötétben, mintha bolygók lettek volna!
Fotósarok lett végül pepco vagy kikben vásárolt fekete csomagolópapírból, csillag alakú fólia lufiból, tettem rá ezüst angyalhajat, mintha hullócsillag lenne. Szép volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!