Nőként hogyan tudnák saját vállalkozást indítani? Mik kellenek hozzá ?
Figyelt kérdés
2022. szept. 5. 20:11
1/8 anonim válasza:
Kibérelsz egy lakást. Veszel szexi ruhákat, óvszereket, és elkezded álnéven hirdetni magadat.
3/8 anonim válasza:
Hát nekem úgy ment, hogy értek valamihez, webes ügysegéden nyitottam egy ev-t, aztán eladom a tudásom.
A könyvelőm is nő, ő is ért valamihez és eladja a tudását
4/8 anonim válasza:
Így 2022-ben a nemed már egy ideje nem jelent akadályt, szóval pont ugyanúgy megy, mint a férfiaknak.
5/8 anonim válasza:
Ugyanaz ami ferfikent, leszamitva ha prosti akarsz lenni
6/8 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint férfiként. Vagy mit szerettél volna kérdezni?
7/8 anonim válasza:
Miért emelted ki, hogy nőként?
Mikhez értesz?
Mit szeretnél?
Mi a cél és ki a célközönség?
... Stb.
Amúgy besétálsz a nav-hoz és nyugodtan kérdezd őket, ha van korrekt ötleted, pl az adott tevékenységhez milyen adózási forma javasolt stb.
Anno nálam már mosolygott a nő, akihez bejártam, néha vittem egy csokit köszönetként.
Emeld meg popsid és járj utána, ha van már ötleted, elképzelésed részletesebben.
Nem értem mi a konkrét kérdésed. Sok az infóhiány.
8/8 anonim válasza:
Nem tudjuk mihez is (???) kellenek a "mik kellenek hozzá".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!