Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan kapjak ihletet egy jó...

Hogyan kapjak ihletet egy jó ötlethez amiből egy saját vállalkozást tudok elkezdeni?

Figyelt kérdés

2022. szept. 2. 17:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Milyen ihletre gondolsz?

Mit szeretnél csinálni?

Mihez értesz?

2022. szept. 2. 17:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Egy olyan dologra gondolok ami problémát oldd meg és köré lehetne építeni egy céget.
2022. szept. 2. 17:20
 3/11 anonim ***** válasza:

Akkor szolgáltatásra gondolsz?

Lehetnél pl redőnyös, azok sokat keresnek mert állandóan adnak nekik munkát.

Vagy mire gondolsz pontosan?

2022. szept. 2. 17:23
 4/11 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam mert valamiért nem jutott eszembe a szó,egy találmányra gondolok.
2022. szept. 2. 17:24
 5/11 A kérdező kommentje:
Vagy akár szolgáltatás.Csak nem tudom honnan legyen egy teljesen új ötletem.
2022. szept. 2. 17:27
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát, az olyan hogy fel kénectérképezni hogy mennyi rá a kereslet.

Nem tudom miről lenne szó, de a következő kérdésekre adott válasz fontos lehet.

Kik használják? Nem, korcsoport, vagy csak egy csoport pl betegek, vagy csak nők, vagy csak iskolások stb.

Na innen ki lehet már indulni saccra a keresletet.

Hányszor használják, kell e cserélni, kiket érdekelhet a termék stb.

Csak pl. Autóalkatrész, rengeteg az autó, nyilván a kereslet is az lesz.

Vagy angol nyelvtanuláshoz anyag, szerintem ez már nehezebb dió. De ezek csak példák.

2022. szept. 2. 17:33
 7/11 anonim ***** válasza:
88%
csinálsz 100 terméket, abból 98 kuka. 1 elmegy nullszaldósan, 1 meg mocsok sokat fog hozni.. így. Ha az ihletre vársz, akkor soha nem fogsz belekezdeni semmibe.
2022. szept. 2. 18:05
 8/11 krwkco ***** válasza:

"Hogyan kapjak ihletet egy jó ötlethez amiből egy saját vállalkozást tudok elkezdeni?"

Edison állítólag azt csinálta, hogy leült egy székre, maga mellé tett egy fémvödröt, a kezébe vett egy acélgolyót és elbóbiskolt. Kvázi alfa állapotba került és ötletei támadtak.

Amikor kellően elkábult, az izmai fellazultak és elejtette a golyót. A csörömpölésre felébredt és gyorsan leírta az ötletet.

2022. szept. 2. 20:51
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. szept. 3. 08:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy új dolgot akarsz létrehozni, gyorsan felejtsd el. Egy híres, gazdag ember, egyben tanarom mondta, hogy ahhoz több ember milliárdjaira és évtizedekre van szükség, hogy valami befusson. Csináld azt, ami már másnak is megy. Ilyen egyszerű, ha sikert szeretnél.
2022. szept. 5. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!