Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szeretnék Regényeket írni ,...

CHRISS2 kérdése:

Szeretnék Regényeket írni , Viszont fogalmam sincsen Hogyan kell kiadni , vagyilyesmi . tudnátok pár tanácsot adni nekem ebbem ?. Hogyan is indúljak neki ennek az egésznek ? .

Figyelt kérdés

2022. aug. 23. 15:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
ezt most firkantottam :D se eleje se vege de nagyjabol tudtok mondani róla valamit :D
2022. aug. 23. 21:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Az első bekezdésben 12 helyesírási hiba van, pedig csak négy sor.

Amúgy a tartalom nem olyan borzasztó, bár jónak sem mondanám. A probléma a helyesírással van, az iszonyú.

2022. aug. 23. 21:47
 13/20 A kérdező kommentje:
Tudom tudom hogy az rettenetes , na de gyakorlással , Szerintetek lehetne belőle valami ? Vám egy csomò ötlet a fejemben . Csak na az írást kell rendbe rakni meg ilyesmi
2022. aug. 23. 21:51
 14/20 A kérdező kommentje:
Vagy ilyen podcast ként YT-re feltöltögetni történeteket ??
2022. aug. 23. 21:54
 15/20 anonim ***** válasza:
92%

Hobbinak jó lehet, ha élvezed, legalább a helyesírásodon csiszolhat egy kicsit. Viszont kár belekezdeni, ha nem élvezed és csak hírnévre vágysz, mert szerintem arra nem sok esélyed van.

Ettől függetlenül, hobbiként nagyszerű lehet. Sok sikert hozzá!

2022. aug. 23. 21:58
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Te ebbol sose fogsz pénzt keresni
2022. aug. 23. 22:01
 17/20 A kérdező kommentje:
de hát én pénzt nem is akarok keresni :D
2022. aug. 23. 22:05
 18/20 anonim ***** válasza:
41%

Nekem tetszett az írásod :)

Szívesen olvasnám a folytatását.

Bár a helyesírásra tényleg ügyelj!

2022. aug. 23. 22:30
 19/20 anonim ***** válasza:

Egyébként, itt van kijavítva, ha gondolod tanulmányozd át:

Besötétedett, fogalmam sincs hány óra lehet, az ajkaim szinte összefagytak a hidegtől, odakint mindent hó takar. Én csak ülök egy félig összeroskadt házban és várok.

Haláli csend honol, egy árva nesz, vagy a szél susogása sem hallatszik, csak a szívem dobogása, ami egyre lassabb, hiszen erőtlen vagyok, napok óta alig ettem és a vizem is fogytán.

Félek nem élem meg a reggelt. Útra kellene kelnem, de egyszerűen túl gyönge vagyok. Amik odakint leselkednek rám, bármikor véget vethetnek az életemnek.

De ki tudja? Talán az is jobb lenne ennél a helyzetnél. A világ megváltozott, semmi sem a régi. Nem is nevezném ezt világnak, inkább csak egy gennyes fertő, ami a Földünkből maradt.

A telhetetlenség, nemtörődöm viselkedés, romlottság és a rohanás a pokolba taszította az emberiséget. Mára már roszabbak lettünk az állatoknál is. Szerencsére maradt pár „túlélő”, fogalmazzunk így.

Elenyészik a létszámunk mellettük, mi csak úgy hívjuk őket, hogy „a rohanók”. Kik is ők? Ők azok, akiket felemésztett ez, a világnak hívott fertő. Szép lassan, tudtuk nélkül irányítva lettek.

A felsőbb hatalmak mindig is ezt akarták, egy olyan világot, ahol mi emberek rabszolgák vagyunk és kedvük szerint irányíthatnak minket. Az emberiség nagy részén ez be is vált.

Velük, rohanókkal akarják elpusztítani a megmaradt embereket.

Ezért menekülünk és próbálunk túlélni minden nap, és reménykedni, hogy jön valaki, vagy jönnek valakik, akik megváltást hoznak számunkra.

De addig az életünk csak harcról szól.

Nem garantálom, hogy teljesen helyes, eléggé késő van már, de biztosan jobb, mint az eredeti. Remélem segít megérteni egy-két helyesírási szabályt.

2022. aug. 23. 23:27
 20/20 anonim ***** válasza:
68%
Kösz 19, ez valóban olyan már, amit épp elmével el lehet olvasni. Jónak azért nem mondanám.
2022. aug. 24. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!