Szeretnék Regényeket írni , Viszont fogalmam sincsen Hogyan kell kiadni , vagyilyesmi . tudnátok pár tanácsot adni nekem ebbem ?. Hogyan is indúljak neki ennek az egésznek ? .
A neved alapján úgy látom, hogy ez nem troll kérdés, pedig annak is elmenne.
Javíts az írásodon, nem kell, hogy tökéletes legyen, de ezt így bármelyik béta sírva dobná vissza, egy kiadó meg pláne.
Talán ha egy Trónok harcát írsz ilyen helyesírással, akkor lesz aki kijavítsa, de ahhoz még azt hiszem, gyakorolnod kell.
Van valamid, ami kész van? Wattpadon akármilyen fanfic, amit ide kiraksz és megnézzük?
Be sötétedett fogalmam sincs hány óra lehet , az ajkaim szinte össze fagytak a hidegtől , odakint mindent hó takar . És én csak ülök egy félig összeroskadt Házban És csak várok .
Haláli csend honol , egy árva nesz vagy szél susogása sem hallatszik , csak a szívem dobogása , ami egyre lassabb, hiszen erőtlen vagyok, Napok óta alig ettem . és a vizem is fogytán.
Félek nem élem meg a reggelt . útra kellene kelnem de egyszerűen túl gyönge vagyok . és amik odakint leselkednek rám Bármikor véget vethetnek az életemnek .
de kitudja ? talán az is jobb lenne ettől a helyzettől . A világ meg változott , semmisem a régi , Nem is nevezném ezt világnak , inkább csak egy Gennyes fertő ami a földünkből maradt
a telhetetlenség , nem tőrődöm viselkedés , Romlotság és a rohanás a pokolba taszította az emberiséget. Mára már roszabbak lettünk az állatoktól is , Szerencsére maradt pár ''Túlélő'' - Fogalmazzunk inkább így.
de elenyészik a létszámunk mellettük , Mi csak úgy hívjuk őket hogy a Rohanók ! . Kik is ők ? . ők azok akiket felemésztett a ez világnak hívott fertő . szép lassan tudtuk nélkül , irányítva lettek
a felsőbbhatalmak mindig is ezt akarták , egy olyan világot ahol mi emberek , Rabszolgák vagyunk . és kedvük szerint irányíthatnak minket .és az emberiség nagyrészén ez be is vált .
és velük Rohanókkal , akarják elpusztítani a meg maradt embereket .
ezért menekülünk és próbálunk túl élni mindennap . és reménykedni hogy jön valaki . Vagy jönnek valakik akik megváltást hoznak számunkra .
De addig az életünk csak harcról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!