Mire adnak az emberek pénzt?
Figyelt kérdés
Mire adnak az emberek "szó nélkül" pénzt, amit annyira szeretnek, és annyira jó, megéri nekik kerüljön akármennyibe is?!2022. aug. 5. 15:11
1/12 anonim válasza:
Hiába írom azt, hogy nekem a somlói galuska, ha másnak egy menő autó vagy egy tengerentúli utazás... Rengeteg dologtól függ.
2/12 anonim válasza:
Stadionkisvasútembertenyésztéssajátlábonállósarjrománokszavazata
3/12 anonim válasza:
Fogyaszto tabletta, mell/penisz növelő krém stb
5/12 anonim válasza:
Jogosítvány.
Most is alaphangon 300-350 ezerben benne van. 10-15 éve még 100 volt.
Ha 1 millió forintba kerülne a jogsi holnaptól, akkor is kifizetné mindenki, mert kb norma lett az emberek életében, és úgy fognak rá tekinteni, hogy oké hogy 1 millió, de egy életre szóló dolog.. (Ha nem cseszed el
és veszik el persze)
Max akkor lennének ilyen 1-2 éves részletfizetési dolgok, de akkor is kifizetnék, csak nem egyben.
6/12 anonim válasza:
Nem így kell piackutatást csinálni.
7/12 anonim válasza:
nekem a vattacukor, amúgy elég csóró vagyok meg hála az égnek nagyon fegyelmezett a kiadásaimmal, de amint meglátok egy standot már veszem is elő a pénztárcámat...
hatosnál a pont, ezzel így nem mész semmire.
9/12 anonim válasza:
Egészség. Ha nincs, hirtelen bármid odaadnád hogy legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!