Most mi fog történni augusztus 1.től?
Figyelt kérdés
Van egy kis vállalkozásom és nem tudom, hogy most mi fog történni a KATA törvény miatt… A csomagokat GLS-el szoktam feladni, csomagpontról. Ha augusztusban is elmegyek a csomagpontra akkor feltudom adni a csomagokat és ki is szállítják?? Nem nagyon értem a KATA törvényt de azért szeretném ha megmaradna a vállalkozásom… Kérem, csak olyan írjon akinek van tapasztalata ebben vagy tudja mi történik…2022. júl. 27. 20:20
1/9 A kérdező kommentje:
Utóiratban: Mikor elmentem feladni pár csomagot azt mondták meg fog szűnni a csomagpont…
2022. júl. 27. 20:20
2/9 A kérdező kommentje:
Vagyis csak ilyesmit hallottam
2022. júl. 27. 20:20
4/9 anonim válasza:
Ha ennyire nem értesz hozzá és bem érted a törvényt, akkor keress fel szakembert.
5/9 A kérdező kommentje:
De most az alap kerdesem csak annyi, hogy tudok-e feladni csomagot a csomagponton továbbra is…
2022. júl. 27. 20:32
6/9 anonim válasza:
Hát ha meg fog szűnni a csomagpont, akkor nyilván nem.
7/9 anonim válasza:
Mi koze van a GLS-nek es annak hogy bezar-e az adott csomagpont vagy sem ahhoz, hogy hogyan valtozik a KATA torveny?
Hogy a jo eletbe' "vallalkozol" ugy, hogy a legalapvetobb informaciokat sem vagy kepes feldolgozni, amiket mondanak neked? Ugy hallottad, vagy megse elvileg de ki tudja, de lehet hogy nem is es amugy nyilvan mindenkinek tudni kellene hogy melyik csomagpontrol van szo, ugye?
A legjobb az lenne, ha megkernel valakit aki nem 90%-ban eletkeptelen, hogy segitsen a "vallalkozasodat" uzemeltetni.
8/9 anonim válasza:
Mi köze a te katás (???) vállalkozásodnak egy megszünő (???) gls csomagponthoz meg a kata tv-hez?
Írd le értelmesen, mit szeretnél tudni!
9/9 anonim válasza:
Biztos, hogy neked van vállakozásod? Ha igen, és ezzel még pénzt is keresel, akkor kb. bárkinek lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!