Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hülyeség lenne egy ilyen...

Hülyeség lenne egy ilyen pénzkeresési módot elkezdenem?

Figyelt kérdés

A lenyege annyi lenne hogy talalkoznek az ugyfellel akinek nincs kartyaja, anyjaapja nem engedi hogy vasaroljon interneten, de o megis akar valamit, ezert a kartyamrol utalok a paypaljara valamennyi osszeget, majd o kifizeti azt es plusz fizet 1500-2000 ftot?

Nem mukodne, igaz?

Lehet azt mondjatok majd h miert osztom meg a terveim, de ez csak egy nagyon gyenge otlet a sok otletem kozul, szoval kerlek mondjatok el a velemenyeteket miert volna ez rossz es hogy szerintetek volna e egyaltalan aki igenybe venne ezt a szolgaltatast.

Tiktokon és Instagramon tudatosan építeném az oldalam a 13-16 evesek korcsoportot megcelozva

2022. júl. 19. 20:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a jobb ötleteiddel próbálkozz meg.
2022. júl. 19. 20:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ötlet több sebből vérzik, szerintem is mással próbálkozz inkább.
2022. júl. 19. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

1) ugye az megvan, hogy ilyen tevékenységet csak pénzügyi szolgáltató végezhet? Te nem vagy az, sőt az uzsorázás konkrétan bűncselekmény

2) gondolom, az sincs meg, hogy adózni kéne a vállalkozósdi után

3) 18 év alatt nincs paypalozás

4) feltalálták az utánvétet és a prepaid kártyákat

2022. júl. 19. 20:52
 4/9 anonim ***** válasza:

Ismerek ilyen embert, aki átver másokat, csak azaz előnye, hogy nem magyaroknak adja el a befektetési tanácsokat :D

Közben magyarországon van neki 100 milliós lamborghini autója, háza, 2 hetente nyaral :D Csak akkor dolgozik, amikor van szabadideje :D

2022. júl. 19. 21:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Veled az a gond, hogy van benne az a kockázat, hogy meg fogják büntetni :D
2022. júl. 19. 21:51
 6/9 anonim ***** válasza:
gyenge nagyon gyenge
2022. júl. 19. 22:20
 7/9 anonim ***** válasza:
én 2500.- at is adnék érte.
2022. júl. 20. 19:04
 8/9 anonim ***** válasza:
én 4000 is
2022. júl. 20. 19:09
 9/9 anonim ***** válasza:

ennél egyszerűbb,

szeretne rendelni egy vibrátort,

te leadod a megrendelést a saját nevedben ,

a saját címedre

amikor megjön a csomag, az ügyfelednek átadod és ő kifizeti az árát és minden egyéb költségedet.

2022. júl. 20. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!