Bitcoin bányászatot érdemes ennyi alaptőkével érdemes elkezdeni?
Egy gyárban dolgozom nettó 250-ért gépésztechnikusként és szeretnék már újítani, fejleszteni saját magamat, és a tudásomat, mert úgy érzem többre vagyok ennél hivatott. 1-2 millió forintot tervezek rászánni erre a dologra, és altcoint szeretnék bányászni, ethereumot emelett szeretnék elmenni ilyen jellegű képzésre, ahol ezt tanítják, ha az időm engedi, de addig is megkédezek másokat, sokat nem veszthetek ezzel.Nemrég kezdtem el foglalkozni a témával, de mint lehetőség jónak tűnik arra hogy improvizáljak, és sok szintén fiatalt is látok akik ebből már jól élnek, vagy kiegészítésként munka mellett többet keresnek vele.
A kérdésem az, hogy egy 1,5-2 millió forintos alappal milyen videókártyákat vegyek, és hogy álljak neki a dolognak, és körülbelül havonta mennyi hozamra számíthatok ebből? Illetve kezdésnek milyen könyvet/képzést javasoltok ami alapszinten bemutatja ennek a világát?
Kérem csak azok írjanak akik ezt csinálják, és jól megy nekik, illetve tudnak tanácsokkal ellátni.
20/F
Fokent mert draga az aram es viszonylag keveset termelnek a kartyak az arukhoz kepest, folyamatosan emelkedik a hashrate, draga a kifizetes ( poolbol amikor kikuldod magadnak a penzt )
Hidd el, azt a penzt amit banyaszatba raknal arra ha veszel coint es tartod hosszu tavon jobban jarsz.
Árammal nincsen gondunk, mert napelem rendszerünk van, így sem érné meg befektetni?
Kb úgy számoltam egy év alatt hozná vissza az árát, és még mellette tudnának futni pár évig a kártyák is, és abból lehetne bővíteni a rendszert.
Ha napelem van akkor az most a napelem arat hozogatja vissza...
Ejjel meg nincs napelem...
De figyelj, ha kiszámoltad akkor mi a kerdes? Elvileg tudnod kene megeri vagy sem
dehogy számolta ki.. nekünk kellene megmondani, hogy milyen videókártyával bányásszon.. ezek után szerinted végzett bármilyen számítást?
Kezdésnek sajátítsd el a youtube és a google kereső használatát. Enélkül a képesség nélkül, nem fogsz semmire se menni.
"Kb úgy számoltam"
Akkor vezesd már le, hogy mit számoltál meg hogy, és hogyan jött ki hogy jobban megéri bitcoint bányászni mint bármelyik altcoint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!