Hogyan tudnék egy saját MÉH telepet nyitni? Milyen engedélyek kellenek hozzá? Mennyibe kerülne az engedélyek és az egész vállalkozás megteremtése?
Először is nem kis tőke kell hozzá. Aztán telephely engedély, ami nem
Kis pályás játék, mert nyilván lakókörzetben nem lehet. Aztán nagyon belterjes buli ez, számíthatsz a “látogatókra”.
Szerződés a felhasználó, feldolgozó cégekkel. Őrző-védök alkalmazása.
Géppark, szállítók alkalmazása. Stb.
2-es!
A MÉH telep nem méhészet, hanem a hasznos hulladék gyűjtő telep neve.
Melléktermék És Hulladék = MÉH
Na de mekkorát? Milyen technológiával?
És ahogy írták, a legkisebb gond a papírmunka lesz. Megtalálnak majd a "konkurenciától", hogy "lebeszéljenek" a tervedről
"Hogyan tudnék egy saját MÉH telepet nyitni?"--Te sehogy!
"Milyen engedélyek kellenek hozzá?"---Nem olyan nehéz ezt megtalálni, csak pici önállóság kéne hozzá, majd felmenni egy ilyen cég honlapjára és elolvasni a felsorolt engedélyeik nevét.
"Mennyibe kerülne az engedélyek és az egész vállalkozás megteremtése?"---Változó! Hol, mekkora kapacitás, gépesítés nélküli, vagy gépesített, van-e már területed, épületed, eszközparkod, stb.
A legfontosabb, hogy 0Ft-ból és önállóság hiányában nem lehet belevágni, tehát neked itt a történet vége!
Már elnézést 7-es válaszoló, de honnan veszed te olyan biztosra azt hogy nincs nekem annyi pénzem? :)
A másik, az hogy fel tettem pár kérdést és te ezért egyből azt szűröd le hogy 0 önállóságom van, az nem helyt álló!
..." nincs nekem annyi pénzem? :)"---Mennyi az annyi?
..."0 önállóságom van, az nem helyt álló!"---A leírtak alapján sikerült már megnézned egy létező cég honlapját?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!