Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egy hamburgeres, gyrosos tud...

Egy hamburgeres, gyrosos tud még jól működni manapság?

Figyelt kérdés

Átalakított lakóautóval mondjuk?

Gondolkozok mit lenne érdemes kezdeni pár millióból, de a kaján kívül valahogy nem látok más egyszerű dolgot.

Persze lehetne komolyabb dolgokat, csak néha az egyszerűbb a jobb.

2022. júl. 5. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen. Működnek és rajta vannak a volton, netpinceren is. Monjuk magadnak kell csinalni, mert ember nincs. Nem mennek el kispenzert plusz melegvan, kellemetlen munka es senki nem akarja a tulajt gazdagitani.
2022. júl. 5. 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Most tudsz majd olcsón bevásarolni, egyre többen dobják be a törölközőt.

Nekem 2020ig 4 ilyen helyem volt, meghagytam egy rendezvényjáró szetett többi tárgyi eszközöket eladtam. Felszabadult pár millió likvid tőke így,amit áttettem más tevékenységem fejlesztésébe, most meg jövőre bevásarolok fillérekért új berebdeżeseket a bezáró üzletekböl és jövőre lépésenként visszanyitom a vendéglátós vonalat is.

Sörcsapot, hűtővel pl. Tegnap kaptam ajánlatba 50.000-ért reduktorral, keg fejjel helyben.

2022. júl. 6. 06:15
 3/8 A kérdező kommentje:

Miért hagytad abba? Nem érte már meg? Vagy teljesen más okból?

Első válaszolónak: Igen, azt látom mindig, hogy a tulaj és a szűk családi kör csinálják ezt, alkalmazottat nehéz találni erre. Max. diákok gondolom.

2022. júl. 6. 10:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Pandémia alatt a szabályozások ellhetetlenítették a működést.

Nem éltem fel a tartalékokat, inkább más területre koncentráltam , meg külföldi munka mellett szüneteltettem itthon a vendéglátást.

Majd talán jövőre a megmaradt tőkeerővel visszanyitok, mire kihullanak akik már az utolsókat rúgják jelenleg a "kitartásuk" miatt.

2022. júl. 6. 17:24
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Diakok plane nem csinaljak. Kfcbe 300 ezres brutto fizu van es nincs ember. Multkor a fonok allt be es mondta hogy ket fiatal csak ugy fogta magat se szo se beszed leleptek es nem jottek be. Nagyon nincs normalis munkaero. Mar 300 br ber a minimum akarmilyen munkara is, nem biztos hogy egy gyrosos kitermeli es ezen felul nyeresege is van.
2022. júl. 7. 00:16
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát 300 bruttóért nem csodálom, hogy leléptek, az ma már semmi. 300 nettó, az már egy jó kis diákpénz.

Az előző hozzászólónak pedig: sok sikert.

2022. júl. 7. 05:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze , egyre jobban pörögnek.
2022. júl. 10. 21:26
 8/8 anonim ***** válasza:
normális munkaerő nettó 300 indul
2022. júl. 10. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!