Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Köteles vagyok egyéni vállalko...

Köteles vagyok egyéni vállalkozóként külön e-mail címet csinálni a vállalkozásomnak?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert a kötelező kamarai regisztráció során kérik a VÁLLALKOZÁS e-mail címét. Ezek szerint kötelezően lennie kell? (A privát e-mail címemet nem szeretném beküldeni egy kereshető adatbázisba.) Tudom-tudom, 2 perc egy e-mail címet megcsinálni, fél perc valami kamut beírni, de engem az elvi oldala érdekel.

2022. jún. 30. 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy köteles. A kamarai rendszerben pedig be tudod állítani, hogy milyen adat legyen nyilvános.
2022. jún. 30. 12:59
 2/7 A kérdező kommentje:
#1: Köszi. Esetleg azt meg tudod mondani, hogy hol lehet átállítani az adatok nyilvánosságát? A regisztrációs űrlapnak 5 oldala van (Azonosítás, Kötelező adatok, Önkéntes adatok, Tevékenység/Telephely, Összefoglalás), ezek közül melyiken kéne keresni ezt a beállítást? Már végignéztem az összeset, de egyszerűen nem találtam ilyet.
2022. jún. 30. 13:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Na mindegy, beírtam egy kamu, nem létező e-mail címet, most az szerepel a kamarai nyilvántartásban publikus formában. Ha esetleg valaki tudja, hogyan lehet az e-mail címet elrejteni, hogy ne legyen bárki számára látható, az ne tarsa magában. :)
2022. júl. 3. 11:10
 4/7 anonim ***** válasza:
A kamu címmel csak az a baj, higy oda küldik ki az igazolást.
2022. júl. 3. 12:33
 5/7 A kérdező kommentje:
4., Milyen igazolást?
2022. júl. 3. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Az igazolást a kamarai díj megfizetéséről.
2022. júl. 3. 17:16
 7/7 A kérdező kommentje:
6., OK, arról van banki igazolásom is.
2022. júl. 3. 17:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!