Gáz és villany szolgáltatás magasabb áron. Ránk is vonatkozik?
#1 Székhely
#2 Magánszemélyként
#3 Köszönöm az infót
Azóta beszéltem a szolgáltatóval, azt mondta az ügyintéző hogy nincs semmi teendőm. Próbáltam én mondani a dolgokat, hogy de itthonról végzem a munkát attól függetlenül, állandóan csak a szavamba vágott és a végén már kezdett kellemetlen lenni hogy úgy beszélt velem mint egy óvodás kisfiúval, szóval őszintén szólva rá hagytam. Úgy gondolom én megtettem amit tudtam ezek után ha bármi lenne, hivatkozok a szolgáltatóval való telefon beszélgetésre amit elvileg 5 évig megőriznek.
Köszönöm a válaszokat amiket kaptam, minden jót kívánok!
"ha bármi lenne, hivatkozok a szolgáltatóval való telefon beszélgetésre amit elvileg 5 évig megőriznek"
Írd fel a pontos dátumot, hogy mikor beszéltél velük, és lehetőleg kérjél róla egy másolatot, ha nincs a saját telódon (ha meg van, mentsd el máshova is, arra az esetre, ha meghal a telód, hátha jó lesz még valamire, az ilyen szolgáltatóknál sose lehet tudni...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!