Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Érdemes mobil WC kölcsönző...

Érdemes mobil WC kölcsönző vállalkozásba belefogni?

Figyelt kérdés

[link]

Mondjuk 20-30 mobil budival inditani + egy kisteherautó ami kiszállitja és az állandó tisztitását is elvégzi ill. egy ember elég hozzá.

Ismerek a környéken egy ilyen céget, állandó munkájuk van, bár két embere van ill. két kisteherautó, de ők nagyba csinálják.

Nagyvárosban élek, állandó épitkezések vannak, igy gondolom lenne erre igény.

2022. jún. 2. 00:27
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Érdemes. Utána is nézek.
2022. jún. 2. 00:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Igény van rá, de nem akkora nagy üzlet mint amilyennek tűnik. Egy mobil wc bérlése egy hétre 5-6 ezer forint, ebben a heti egyszeri tisztítás is benne van. (Igen, építkezésre ahova több hétre kibérlik ennyibe kerül, direkt megnéztem.) Az évente 250-300 ezer. Nyilván nincs folyamatosan kiadva minden darab, tehát számoljuk évi 200 ezer bevétellel darabonkén. Ebben mint mondtam a takarítás is benne van, tehát évi 30-40 kiszállás költsége. A teherautót nem számolom, mert bevételi oldalon sem számoltam szállítási díjat.

20 darab esetén ez évi 4 millió BEVÉTEL jó esetben, úgy hogy ebből egy alkalmazott bérét is ki kell gazdálkodnod. Akárhogy osztom szorzom, nem jön ki úgy a matek hogy megérje.

2022. jún. 2. 01:51
 3/6 A kérdező kommentje:

Értem és igazad van. 😊

Egyébként mellék vállalkozásnak talán megérné, de csak erre épiteni ez kevés.

Egyébként itt Szlovákiában magasabb ára van a mobil wc bérlésének és havi 80 - 150 € + még ezen kivül a havi 4 tisztitás.

Köszi a választ és hogy időt szántál a számitásra. 😊

2022. jún. 2. 02:02
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

Az egyik legnagyobb ceg egy romaniai magyar csavo kezeben van, de o tudtommal csak a roman magyar piacon van jelen. Hatalmas business volt szamara.

En simán el tudom kepzelni hogy ezzel lehet keresni foleg hataron tul.

2022. jún. 2. 03:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A Szigeten napi 4 takarítással 50 000Ft/nap árban adták, de ott szerintem már megvannak a bevált partnerek és a visszatejelési rendszer is kiforrott.
2022. jún. 2. 06:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha nem partihelyre rendelik, akkor 890Ft/nap:

[link]

2022. jún. 2. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!