Vállalkozóként dolgozni stresszesebb vagy nyugodtabb, mint beosztottként?
attol fugg mit csinalsz,
pld en szoftver tesztelo tanacsado vagyok, vallalkozokent, ugyanugy telik egy napom mint amikor alkalmazottkent dolgoztam
Evekkel ezelott foglalkoztam szappan-gyertya keszitessel melo mellett, az rohadt stresszes volt szamomra, nem tudtam h el tudom-e adni a termeket, nem tudtam hogy hol hirdessem, csomo minden volt amit nem lattam at, nem ertettem. Amikor bejott a rendeles akkor stresszeltem h idoben meglessz-e stb...
Attol fugg mivel foglalkozol.
Nekem a vallalkozas stresszesebb volt a bizonytalansag miatt. Vallalkozokent kevesebbet adoztam, de nem kaptam reszvenyt, cafeteriat, home office koltsegteritest, ceges eszkozoket (maganhasznalatra is), fizetett szabit, ingyen egeszsegbiztositast/treningeket/certificate-eket stb., igy osszessegeben sokkal rosszabbul jottem ki anyagilag, ezert valtottam.
Munka mennyisegeben/rugalmassagban/szabadidoben nem volt semmi kulonbseg.
6-os téged kiskorodban megvertek programozók, vagy miért frusztrálnak ilyen szinten?
Az összes kérdéshez beírsz valami hasonlót, aminek bármi köze van a programozáshoz :)
Ez nagyban függ a vállalkozásod jellegétől, és a személyiségedtől.
Van, akit nagyon durván frusztrál a bizonytalanság. Vállalkozóként ugyanis nem lesz egy fix fizetés, amit minden hónapban megkapsz, tök mindegy, hogy hogyan teljesít a cég. Viszont vállalkozóként nem kell a felettesek elvárásai miatt stresszelni, és sokkal szabadabban gazdálkodhatsz az időddel és a teljesítményeddel. (És nem, a legtöbb esetben nem igaz, hogy vállalkozónak lenni egy "24/7-es" munka.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!