Ha külföldön veszek egy házat,akkor bármeddig kint
élhetek?
Figyelt kérdés
Szóval,ha nincs mondjuk munkavízum,hanem egyszerűen csak kimegyek turistaként egy országba és veszek egy házat,akkor onnantól kezdve,addig maradhatok az országba,ameddig szeretnék?Nem kell elhagynom időnként?
2. Nem kapsz ezzel letelepedési engedélyt, továbbra is turista maradsz, azaz egyhuzamban 90 napot tartózkodhatsz az országban.
3. Hitelt nem fogsz kapni Japán banktól (számlát se nyithasz), úgyhogy nem árt, ha egyben ki tudod csengetni a házikó árát (+ járulékos költségek ugye).
2022. ápr. 25. 02:18
5/10 anonim válasza:
Japánban házat venni? Ennyire vastag vagy? Mennyi lehet egy átlagos házikó ott? 300-400 millió forintnak megfelelő Jen?
2022. ápr. 25. 08:48
6/10 anonim válasza:
nagy átlagban az, hogy van egy ingatlanod valahol egy országba, nem jogosít fel önmagában semmire, főleg ha nem vagy adott ország állampolgára. nem akarlak elkeseríteni, mert gondolom 14 éves vagy és nagyon szereted az animéket (amivel semmi baj nincs, én is voltam ilyen), de mondok valami elkeserítőt: európán belül, eus állampolgárként is szükséged van tartózkodási és hosszabb távon letelepedési engedélyekre. és ehhez kell(het) pl, hogy munkád legyen, minimum jövedelmed, a tartózkodásodnak célja (suli, munka), rendben legyenek a biztosításaid, stb... most gondolj bele hogy akkor egy teljesen idegen állam megengedi-e vajon, hogy ott lébecolj évszámra kontroll nélkül.
2022. ápr. 25. 14:44
7/10 anonim válasza:
Húhh... azért nem semmi, hogy ennyire tájékozatlanul egyből Japánban akar valaki házat venni. :-)
2022. ápr. 25. 14:49
8/10 anonim válasza:
#6: Lol, az én időmben az átlag anime rajongó még huszonéves volt és angol felirattal néztük az animéket. :D
2022. ápr. 25. 14:59
9/10 anonim válasza:
8: jaaa, hogy ez az egész őrültség az anime-ből jön...???
KÖzépkorú vagyok, és a gyerekeim sem mutattak különösebb érdeklődést ilyesmi iránt...
De talán a realitásérzéket nem rombolja ennyire az anime... Vagy mégis? :-D
2022. ápr. 25. 15:03
10/10 anonim válasza:
szerintem a realitásérzék a kora kamaszkorban romlik el, legyél őszinte önmagaddal kedves Középkorú, jó eséllyel 14 évesen ti is híresség akartatok lenni vagy az egyikhez hozzámenni feleségül... lássuk be ez nem egy realitásos korszak általában XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!