Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Saját céget szeretnél alapítan...

Saját céget szeretnél alapítani, de hova tudok kezdő hegesztőket ajánlani?

Figyelt kérdés
Több kezdő és kevés gyakorlattal rendelkező ismerősöm van, így gondoltam bele fogok és hitelből veszel szerszámot. Ez eddig oké, viszont hogy találjak olyan céget aki hajlandó több kezdőt foglalkoztatni? Mert ugye nekünk is el kell kezdeni valahol, szerintetek? Hogy vágnátok bele? Gondoltam küldök pár emailt de az nem eléggé személyes nekem, felkeresem akkor a cégeket. Nem fognak mindenhol elutasítani?

2022. ápr. 20. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Hát ez nem túl acélos :) üzleti terv....
2022. ápr. 20. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:

és mire fogsz kapni hitelt?

0 pénzügyi évvel rendelkező kft-nek nem lesz hitelezője. Nincs stabil pénzügyi terved.. ami reális, alátámasztható, akkor meg főleg.

2022. ápr. 20. 20:03
 3/5 A kérdező kommentje:
személyi kölcsön de nem a pénz része volt a kérdéses
2022. ápr. 21. 06:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor mi is a tevékenység? Kölcsönbe adnád őket?
2022. ápr. 21. 06:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Kérdező! Fordítsuk meg a kérdést!

Fejben gondold végig, hogy ha te lennél egy nagy cég felelős embere, aki alvállalkozók bevonásával csinál egy csomó nagyprojektet.

Választanál egy referencia nélküli, kezdő céget, ismeretlen emberekkel...???

Előbb ki kéne építeni egy kapcsolatrendszert (akár alkalmazottként, akár máshogyan), és megfelelő referenciákat beszerezni a szaktudásotokról. Enélkül nem fog menni...

2022. ápr. 21. 08:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!