Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit gondoltok, mennyi az a...

Mit gondoltok, mennyi az a pénz amivel ez a vállalozás 0-ra jönne ki havonta?

Figyelt kérdés

a szakmámból adódóan (gépészmérnök ill. motorszerelő szakma) arra gondoltam a mérnöki állásom mellett elkezdenék motorokat szerelni. a hely egy műhelyhez adott, a szerszámok nagy része is. ha ezeket nem tekintem (illetve fizetés sincs mivel kezdetben csak én csinálnám egyedül), kb mennyit kéne ekresnem szerintetek hogy ne legyek -ban? gondolom kata a bejelentés fajta ugye? + a rezsi. ugye a bérleti díj és a fizetés kiesik.

valakinek van tapasztalata ilyesmivel?

2022. ápr. 7. 11:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mármint olyan motort, ami gépben van vagy amivel utazni lehet?
2022. ápr. 7. 11:57
 2/12 A kérdező kommentje:
motorkerékpár:)
2022. ápr. 7. 11:59
 3/12 A kérdező kommentje:
csak gondoltam valakinek hátha van ötlete, ha az engedélyezés megvan (gondolom az is szép összeg lehet) akkor kb mennyit kéne keresni minimum a 0-hoz. 100ezer, 400ezer, fogalmam sincs az az igazság, nem rég kezdtem el játszani a gondolattal
2022. ápr. 7. 12:01
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
hát, add össze a várható állandó költségeket, amiket más felsoroltál, és annyit. Nem értem a kérdést.
2022. ápr. 7. 12:18
 5/12 anonim ***** válasza:
37%
Ha ennyit se tudsz egyedül kiszámolni, “kiokoskodni” inkább hagyd, mert nagy bukó lesz belőle.
2022. ápr. 7. 12:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A jogszabály szerint motorkerékpár-szerelő, gépjármű-mechatronikai technikus vagy gépjármű mechatronikus végzettség kell hozzá. Ez neked megvan?
2022. ápr. 7. 13:05
 7/12 A kérdező kommentje:
kezdjük ott hogy neten kb semmi nincs erről, az adózásról pl fogalmam sincs. erre is iréányult a kérdés, illetve a többi költségre. de szerencsére itt mindenki elképesztően okos, tájékozott és mindenhez is ért, azért igazából megnézném a gyk ilyen válaszadóinak okádvány semmirevaló életét valójában.
2022. ápr. 7. 13:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ha te nem találsz a KATA-ról minimum 10 átfogó és érthető cikket percek alatt googleben, akkor én a helyedben lepattannék a magas lóról. Ha pedig a válaszadók szimpátiáját akarod, mert lusta/csóró vagy egy üzleti vagy adótanácsadó szolgáltatásait igénybe venni, akkor ne okádvány semmirevalózz a nagyvilágba.

Mint okádvány semmirevaló, akinek két Kft-je van, és mellette rendre kimaxolja a 12M-s évi KATA keretet egyéni tanácsadóként is, azt javaslom, hogy olvass utána, és ha specifikus kérdésed van, azt tedd fel. Az általad felsorolt költségeket kell összeadnod, ez lesz az állandó költséged, függetlenül attól hogy hány akármit szerelsz meg, és lesz egy változó költséged, ami az akármik számával szorzódik. Egy sima egyismeretlenes egyenlet, gépészmérnökként menni fog.

2022. ápr. 7. 13:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

adózás?

Előbb végzettség, telephelyengedély, érintésvédelmi felülvizsgálat kellene

2022. ápr. 7. 16:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Motorjavavításhoz csak akkor kell telephelyengedély ha 20 feletti férőhelyes a szerviz.
2022. ápr. 7. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!