Milyen végzettség kell ahoz, hogy nyithassak egy hamburgerezőt?
Figyelt kérdés
Egyenlőre csak én dolgoznék benne egyéni vállalkozóként. Helyben sütném a húst is. És minél kevesebb kész termékkel szeretnék dolgozni.2022. márc. 22. 11:50
1/2 anonim válasza:
Vendéglátós végzettség + egy rakás engedély is kell. NÉBIH, önkormányzat kereskedelmi osztály, és... és... és...
2/2 anonim válasza:
Szakács, vagy vendéglátó eladói minimum, ha nem kész termékkel dolgozol.
Illetve sokkal részletesebb és bonyolultabb az előírás, ha nem kész termékkel dolgozol, mint ha fagyasztott fékész, vagy kész termékeket használsz.
Lehet egy ilyen üzlet elvan 10-20 nm-en, Neked egy 50 nm is kicsi lehet, az előkészítők, stb. miatt.
Olvasd el a Vendéglátás GHP-t, a Nébih oldalán, az az alap.
Szakirányú végzettség nélkül meg nem is ajánlom, hogy belevágj ilyenbe, mert kb. borítékolható a bukás vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!