A méhészet tényleg megéri?
Megnéztem még vagy +20 találatot és találtam propoliszt 610Ft + 1100Ft szállítási díjért 10g-os kiszerelésben, ez a legolcsóbb eddig :)
61 000Ft/kg-ra jön ki + 100db csomag kiszállítása :)
Fdolgozott termekeket linkelsz, propolisz kapszula kisker aron. Tularazott fitness mittomen milyen webshopokbol.
Ennyi erovel megeri az almatermesztes is mert a puccos ettermekben a csokis alma desszertnek 3000ft/alma az ara ;) a termeszto meg kap 60ft/kilot.
A propolisz termeloi kilos ara 2500ft-6000ft tisztadagtol fuggoen.
Ezzer meg mindig nem azt mondom h ne erne meg meheszkedni, mint ahogy almat termelni is megeri.
Mindkettő natúr, adalékmentes propolisz, én nem találtam ennél olcsóbbat!
"A propolisz termeloi kilos ara 2500ft-6000ft"---jöhetnek a linkek hozzá, köszi :)
Rákerestem 1 termék van a linked alapján ami propolisz tartalmú.
A fő összetevője viszont "98%-os aloe vera" és ennek 50ml-e 2800Ft, 1 liter 56eFt, ami durván 900g, tehát a kg-os ára 62 222Ft, de 2%-nál kevesebb benne a propolisz :)
Legyen 2%, akkor 1kg propolisztartalom ebből min. 3mFt, eddig azt erőltetted, hogy olcsó a "kilos ara 2500ft-6000ft" , de az általad linkelt alapján az a mézre vonatkozik.
Pedig már kezdtem reménykedni, hogy olcsó propoliszforráshoz jutok, erre még drágábbat linkeltél :(
Amit linkelték ott nincs ilyen, még a keresőben sem, van viszont 2018 Toyota C-HR 6Ft-ért, ami szintén ordas nagy kamu :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!