Hogyan kezdjek bele egy építőipari vállalkozásba?
Figyelt kérdés
A pénzzel nincs gond, az a kérdés, hogy hogyan kezdjek bele. Az ország nyugati felében élek. 25 éves vagyok.2022. márc. 2. 20:38
1/7 anonim válasza:
Pénzzel nincs gond??? Azt csak hiszed!
Induljuk ki egy 6 fős brigádból.
- szerszámok PROFIK! 1 fúró 200+.
- kocsi
- bérek Akkor is, ha nincs meló!
- kenőpénzek
Melót kell felhajtani. Na itt buksz, ha nincs politikus ismerős, nem vadászol a helyi fővállalkozókkal,...
Másképp Kati néni konyháját burkolhatod, meg Béla haverod garázsába kötheted a villanyt. Ócsóé'.
3/7 A kérdező kommentje:
Van 25 millióm belekezdeni.
2022. márc. 2. 21:13
4/7 anonim válasza:
Aztán mihez értesz? Gipszkarton? Vb. szerkezet? Általános kőműves munka? Burkolás? Festés? Villanyszerelés? Ácsmunka?
5/7 anonim válasza:
Kérdező, de mégis milyen jellegű vállalkozás lenne?
25 mio-val gondolom nem fővállalkozásos házépítés ...
Neked mi a szakmád?
6/7 A kérdező kommentje:
Gépészmérnök vagyok, de értek a festéshez, ezekhez az alap kőműves munkákhoz, mert már kiskoromban is dolgoztam apámmal
2022. márc. 3. 10:05
7/7 anonim válasza:
6.-ra.
Én apámmal voltam vadászni kiskoromban. De attól még sem mesterlövész, sem afrikai safari vezető nem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!