Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyi pénz van egy építőipari...

Mennyi pénz van egy építőipari vállalkozásban?

Figyelt kérdés
Üdvözlök mindenkit!Azért tettem fel a kérdésemet,mert talán így,hogy anonym az oldal kapok választ rá.Ugye a túlnyomó többség nem szereti kiteregetni a pénzügyeit.Ezért nem is kérdezek személyesen ezzel kapcsolatosan vállalkozókat.A végzettségem villanyszerelő,több éves tapasztalattal rendelkezem,nem nagyon lehet már újat mutatni.Szeretnék vállalkozni,de nem vagyok benne biztos,hogy megérné-e.Jelenleg kb. 200 órát dolgozok egy hónapban.Nettó 300 ezer forintért.Egy vállalkozónak mennyivel kell többet dolgozni?Tehát gondolok itt arra,hogy árajánlat készítés,könyvelőhöz járkálás,készlet rendelés,stb.stb..Sajnos nem tudom összerakni,hogy mi mennyi idő,mennyi pénz.Tudnátok ebben segíteni nekem(?) Nagyon hálás lennék,előre is köszönöm.

2021. nov. 2. 07:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem latod at meg a dolgokat akkor lehet nem vagy felkeszulve a vallalkozasra. Regen azt mondtak "eltanulni a szakmat" es azt ertettek alatta hogy nem csak azt tudni meg ami pusztan szakmai hanem a vallalkozas reszeit is. Sztem jarj nyitottabb szemmel
2021. nov. 2. 08:11
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

1500 ft per óra tapasztalt villanyszerelőként? Segédmunkás órabér.

Téged kihasználnak.

Faterom is villanyszerelő, kiment Svájcba. 1.6 millió nettó.

800-at simán félretesz.

Vállalkozóként sokat kellene idegeskedned, nem 8 órás a munkaidő vagy kifizetnek vagy nem. Ezért mennek ki inkább sokat nyugatra.

Magyarországon, ha tisztességes vagy kicsinálnak!

2021. nov. 2. 08:26
 3/5 anonim ***** válasza:

"200 órát dolgozok egy hónapban.Nettó 300 ezer forintért.Egy vállalkozónak mennyivel kell többet dolgozni?Tehát gondolok itt arra,hogy árajánlat készítés,könyvelőhöz járkálás,készlet rendelés,stb.stb..Sajnos nem tudom összerakni,hogy mi mennyi idő,mennyi pénz.Tudnátok ebben segíteni nekem(?) Nagyon hálás lennék,előre is köszönöm."

Egy válallkozó elvileg 0-24 ben válallkozó, de gyakolratilag nem ő dolgozik, hanem az emberei!

Ők termelnek, míg a vállalkozó üzletet (megbízót) szerez, és ellenőriz / hibákat javít, felmér, árajánlatot ad.

Az adó, bérügyi adminisztrációs részre is embert tart, legtöbbször a feleségét vagy a családból valakit aki több mint megbízható mivel szintén érdekelt a sikerességben és szükséges a rendelkezésre állása akkor is ha mondjuk a melósai már péntek délután letették a lantot.

A vállalkozás lényege az erőforrások megosztása és multiplikálása és stratégiai szervezése...

Egyedül nehezen fog menni, mert az adó és a költségek pont úgy vannak kiszabva, hogy egyedül csődbemenj / beleőrülj a rengeteg munkába...

Ha egyedüli vállalkozó akarsz lenni, akkor legyél őstermelő, az még vihető egy bizonyos szintig egyedül.

2021. nov. 4. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha igy emelkednek az árak ki fog épiteni meg felújitani? Sajnos a villannyal meg amúgyis úgy vannak az nem látszik, amig van net meg megy a hütő, sz.rnak bele. Sokan megveszik a háromszor másfelest meg a wagót összedugdossa magának aztán örül hogy megspórolta a villanyszerelést (amig le nem megy az egyetlen b10-es biztije). Na kb ha jó ismeretség, üzleti partnerek nélkül bele fogsz egy vállalkozásba az ilyen spur emberekkel fogsz szivni, mig ki nem alakitasz stabil üzleti kapcsolatokat ami több év, és rengeteg kitartás kell hozzá, jó marketing, szaktudás persze.
2021. nov. 9. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:

"Ha igy emelkednek az árak ki fog épiteni meg felújitani?"

Külföldi beruházó cégek, ingatlanalap kezelők, bankok!

(mint amerikában).

Pikk pakk megvesznek egy területet a zönkormányzatól a húsz éve lerobbant falu határában, odavágnak egy 50 családi házas lakóparkot, meg egy benzinkutat egy kisebb szupermarkettel, később jöhet az ipari park.

Nézd meg mi lett "Telkivel" is az elmúlt 30 évben vagy ott van mellette Páty is (csak ott fszok az önkormányzatnál).

2021. nov. 11. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!