Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Körmös ipar meddig fog ilyen...

Körmös ipar meddig fog ilyen jól sterepelni?

Figyelt kérdés

MInden vidéki kis üzlethelységet kivesznek kb a legutolsó mezővárosban is.

Azt mondják egy átlagos körmösnek is meg van az 500-600K / hó.

Na ha ez ilyen jó iparág, valamit kellene kezdeni vele.

MIre lehet szüksége a hölgyeknek, mikor körmösnél vannak? esetleg valamilyen dekor cuccal kéne berobbani, amik jól mutatnak a szalonban.

Van itt, akinek rálátása van a körmös világra.

2022. febr. 17. 09:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%
nagyon durván pörög a szépségipar, érdekes az emberek hozzáállása, de eszméletlen mennyiségű pénzt hagynak ezeken a helyeken. Az meg csak a ráadás, hogy minimális tanulással lehet milliókat keresni így
2022. febr. 17. 16:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Aki azt írta hogy nem minden helyen van teltház.

Próbálj meg márciusban keresni Budapesten pedikűrre időpontot. Bizonyos helyeken 10 napos vagy annál is magasabb az előjegyzés. Szóval telis tele vannak annyira hogy ha éjfélig is dolgoznának akkor is lenne vendég.

Ezeken a helyeken 5-8 ezer vagy annál is több a sima pedikür ami nem is géllakos. De vannak online foglalási platformok ahol lehet mazsolázni “mennyire nem megy” az üzlet.

2022. febr. 17. 22:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Mondjuk én Budapesten NEM találkoztam igényes körmös stúdióval. Amit a kérdező is az megvan de külföldön. Magyarországon a berendezés megvan kb. pár fillérből elkeserítő környezetben.

Nem az elmaradott helyeken hanem “lepukkant” üzletekkel talalkoztam az I. kerületben, a XII.kerületben, a IX. belső rehabilitált részén.

2022. febr. 17. 22:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Kérdező ír*
2022. febr. 17. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!