Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Körmös ipar meddig fog ilyen...

Körmös ipar meddig fog ilyen jól sterepelni?

Figyelt kérdés

MInden vidéki kis üzlethelységet kivesznek kb a legutolsó mezővárosban is.

Azt mondják egy átlagos körmösnek is meg van az 500-600K / hó.

Na ha ez ilyen jó iparág, valamit kellene kezdeni vele.

MIre lehet szüksége a hölgyeknek, mikor körmösnél vannak? esetleg valamilyen dekor cuccal kéne berobbani, amik jól mutatnak a szalonban.

Van itt, akinek rálátása van a körmös világra.

2022. febr. 17. 09:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
31%
A barbershop amibicioiddal mi lett? Azt mar megnyitottad?
2022. febr. 17. 10:26
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Ha itt kérdezed, akkor sehogy... semeddig...
2022. febr. 17. 10:37
 3/14 A kérdező kommentje:

Az nem én voltam, de az se rossz ötlet.

Én lakás berendezésekkel foglalkozok, de kéne valami extra ilyen vonal

2022. febr. 17. 10:48
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
Dehogy keresnek a körmösök 5-600 ezret.
2022. febr. 17. 13:01
 5/14 anonim ***** válasza:
71%

4: ezek ugyanolyan legendák, mint a barbershopok milliós bevételei...

Kb. olyan helyen lehet ilyen bevételeket megcélozni, ahol csak a helyiségbérlet elviszi a felét... Plázákban, stb. stb.

ARról nem is beszélve, hogy egy ilyen fenszi üzlet berendezése több milliós tétel, amit be kell invesztálni...

szóval nem mind arany, ami fénylik...

2022. febr. 17. 13:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyéni vállalkozó vagy egy olcsó helyen, és napi 8 órát fullon dolgozol, akkor úgy meg lehet a 600 ezer Ft, miért ne. (Pl. egy műköröm 10 ezer Ft, kb. 1.5 óra alatt csinálják meg, ebből tegyük fel 1500 Ft az anyagköltség, van rezsi, bérleti díj, stb stb).

De nem ez a jellemző. Hanem elmész egy helyre, ott kapod a minimálbért, ezen felül meg a napi bevételed 20%-át megkapod. Így mondjuk fixen megvan a 300 ezer, ha ügyes vagy, de úgy táncolsz, ahogy a főnököd fütyül.

Kezdőtőke nem tudom, nem olcsó a körmözés, de nem is olyan vészes, asztal, székek, csukló támasz, fertőtlenítő folyadékok, reszelők, led/uv lámpák (legalább 3!), szekrény, rengeteg lakk. Szerintem fél millióból szerényen kihozható, de ha van több, az csak jó. + csomó engedély, és stb.

2022. febr. 17. 13:41
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
6: ott hibádzik azonnal a számításod, hogy nincs olyan szépészeti üzletág, ahol folyamatosan, a hét minden napján sűrű beosztásban jönnek a vendégek.
2022. febr. 17. 14:03
 8/14 anonim ***** válasza:
27%
vállalkozóként a havi nettó 600 az a minimum, tapasztalatból mondom. Általában 1 és 1,5 millió Ft körül marad meg nekem tisztán havonta
2022. febr. 17. 14:36
 9/14 anonim ***** válasza:
68%
Megérkezett a tv-maci is... :)
2022. febr. 17. 14:37
 10/14 anonim ***** válasza:

#7, én is ezért írtam, hogyha fullon megy. De hidd el, ha a gyerek ebédbefizetésére nem marad pénz, egyes nők akkor is elmennek körmöshöz. Én is azt hittem kopik ez ki, mivel pl. egy otthoni géllakk szett megvan 2 géllakk árából, aztán meg már minimális a befektetés. De nem, eljárnak, 2-3 hetente ott hagynak az emberek 4-10 ezret simán.

Van egy ismerősöm, aki vállalkozó, vannak beosztottjai, tanítványai. Engem is sokkolt, hogy ennyire jól lehet keresni, de ez kb. 30-ból 1.

2022. febr. 17. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!