Ha volna 5 millió Ft-otok milyen vállalkozást indítanátok?
Hozzátenném hogy másod állásban!
Mert mondjuk az én esetemben félig meddig így is otthon dolgozom általában. A szakmám meg egészen más mint a munkám így az nem fér össze.
Tehát, állat tartás, crypto? 3D nyomtatás? Nem tudom abban van e ráció?! Vagy póló hímzés, nyomtatás? Hasonló dolgok...
"3D nyomtatás? "
Egy ipari 3d nyomtató 150 milliótól kezdődik.
Az állattartás sem úgy működik hogy veszel 3 tojót és másnap reggel teszkó ügynökei fognak a kapudnál állni hogy megvegyék a tojásaidat persze dupla áron, mint a nagytermőtől veszik
Az hogy néha néha beüljek a gép elé nft, crypto miatt vagy kicsit játszani oké de programozni hát nem tudom, nincs arra huzalmam de nem vetem el. Köszi az ötletet!
Nah b.szki, akkor amit én nézegettem pár százezerèrt 3d nyomtatót akkor az ilyen játék otthonra? 😂😅
Állat tartást vágom hogy nem így működik. Ki váltanám az őstermelőit, aztán igazából hízó/malacra mennék rá. Sok ismerős van aki hentes meg ilyesmi nekik eltudnám adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!