Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha volna 5 millió Ft-otok...

Ha volna 5 millió Ft-otok milyen vállalkozást indítanátok?

Figyelt kérdés
Főként olyan amit otthon lehet csinálni .

2022. febr. 14. 08:11
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Hozzátenném hogy másod állásban!

Mert mondjuk az én esetemben félig meddig így is otthon dolgozom általában. A szakmám meg egészen más mint a munkám így az nem fér össze.

Tehát, állat tartás, crypto? 3D nyomtatás? Nem tudom abban van e ráció?! Vagy póló hímzés, nyomtatás? Hasonló dolgok...

2022. febr. 14. 08:16
 2/19 anonim ***** válasza:
71%
Semmilyet. 5 millát pillanatok alatt elbukik az ember. Inkább gyűjts meg hozzá és vegyél ingatlant, földet, stb. ami ertekallo, neadjisten hasznot is hoz, ha kiadod pld.
2022. febr. 14. 08:21
 3/19 anonim ***** válasza:
26%
Ennyi ésszel inkább tanulj ki valami szakmát.
2022. febr. 14. 08:23
 4/19 A kérdező kommentje:
Hát itt felénk (Pest megye) itt nem olyan rég 10-15 millióért 90-110 m²-es házat kértél tudtál venni. Mire lett annyi pénzem addigra most a "covid miatt" dupla annyi ugyan az a ház...
2022. febr. 14. 08:25
 5/19 A kérdező kommentje:
Hát gondolkoztam hogy esztergályos, vagy valami hasonló fémmegmunkáló szakmát. De ez mind idő.. hát én meg elég türelmetlen vagyok és minél előbb szeretném befektetni.
2022. febr. 14. 08:27
 6/19 A kérdező kommentje:
Igazából az állattartás az alap mert adja a lehetőség, de nem tudom mennyire lesz benne pénz, illetve ha lehet mást csinálnék, szóval csak egy ideig akarom csinálni az állat tartást
2022. febr. 14. 08:29
 7/19 anonim ***** válasza:
44%
Tanulj meg programozni.
2022. febr. 14. 08:31
 8/19 anonim ***** válasza:
35%

"3D nyomtatás? "

Egy ipari 3d nyomtató 150 milliótól kezdődik.

Az állattartás sem úgy működik hogy veszel 3 tojót és másnap reggel teszkó ügynökei fognak a kapudnál állni hogy megvegyék a tojásaidat persze dupla áron, mint a nagytermőtől veszik

2022. febr. 14. 08:53
 9/19 A kérdező kommentje:

Az hogy néha néha beüljek a gép elé nft, crypto miatt vagy kicsit játszani oké de programozni hát nem tudom, nincs arra huzalmam de nem vetem el. Köszi az ötletet!

Nah b.szki, akkor amit én nézegettem pár százezerèrt 3d nyomtatót akkor az ilyen játék otthonra? 😂😅

Állat tartást vágom hogy nem így működik. Ki váltanám az őstermelőit, aztán igazából hízó/malacra mennék rá. Sok ismerős van aki hentes meg ilyesmi nekik eltudnám adni.

2022. febr. 14. 09:02
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Vegyel bitcoint es varj.
2022. febr. 14. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!