Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogy lehet úgy vállalkozást...

Hogy lehet úgy vállalkozást kezdeni, valamibe belefogni, ha a párod nem hisz benned?

Figyelt kérdés

Persze hogy még nem lát belőle sok pénzt, de mindent beleadok, igyekszem, azt látja, de nem hiszi hogy kitartó leszek.

Mit tegyek hogy adjon nekem?

2022. febr. 12. 09:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
74%
Sehogy. Egy ellendrukker a családban többet árt mint 10 konkurrens vállalkozás. Én ezért nem fogtam bele. 3x összevesztünk rajta aztán feladtam.
2022. febr. 12. 09:20
 2/17 anonim ***** válasza:
51%
Hat egy jo kapcsolat a kolcsonos tamogatas es oszintesegre epul. Ha nem tamogat az nem feltetlen gond inkabb a gond azzal van hogy ezt nem jol kommunikalja vagy csak ismer teged. Ird le mit akarsz csinalni, itt sokan vagyunk, elmondjuk ha jo/rossz otlet
2022. febr. 12. 09:21
 3/17 A kérdező kommentje:
Ha kicsit beindulna, szerintem más lenne a véleménye. Csak addig el kéne jutni.
2022. febr. 12. 09:22
 4/17 anonim ***** válasza:
32%
El kell hatarolodni, minden kapcsolatot megszuntetni vele amig el nem indulsz vagy fel nem adod
2022. febr. 12. 09:23
 5/17 anonim ***** válasza:
66%

Előbb fogod földhöz b.szni a kalapácsot mint hogy beinduljon.

El fogod viselni a folytonos mormogást, megjegyzéseket, bezzeg én megmondtam beszólásokat ?

2022. febr. 12. 09:24
 6/17 anonim ***** válasza:
82%

Úgy, hogy magadban kell hinned és a víziódban.

Ez az egyik titka a sikernek.

Sőt, az önbizalomnak is.

2022. febr. 12. 09:28
 7/17 anonim ***** válasza:
70%

A, Alapból miért vagy olyan párral, aki nem hisz benned?

B, Nem kell mindenkinek elmondani. Ráérsz akkor szétkürtölni, amikor már megy.

2022. febr. 12. 09:40
 8/17 anonim ***** válasza:
79%

Ha nincs igaza, akkor feljebb már leírták, mit lehet tenni.

Viszont érdemes elgondolkodni rajta, hogy esetleg igaza van, azért mondja azt, amit, és csak az időt, energiát és pénzt szórod olyanra, amiből semmi sem lesz.

2022. febr. 12. 09:44
 9/17 anonim ***** válasza:
66%
Számít hogy mit mond ?
2022. febr. 12. 09:57
 10/17 anonim ***** válasza:
67%

ha én másokra hallgattam volna a vállalkozásommal kapcsolatban, akkor az elmúlt 2 év során vagy 100x abba kellett volna hagynom és vagy 50x csődbe mentem volna.

De nem így tettem :D

2022. febr. 12. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!