Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Vállalkozni szeretnék.Ti mit...

Vállalkozni szeretnék.Ti mit tanácsoltok,mibe lenne érdemes belefogni 2021-ben mint kezdő vállalkozó? 27F.

Figyelt kérdés

2021. máj. 10. 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Mennyi toked van?
2021. máj. 10. 11:15
 2/8 anonim ***** válasza:
2021. máj. 10. 11:20
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Amire a helyi piacodnak szüksége van ÉS te is képes vagy rá.
2021. máj. 10. 11:26
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
katalizátor árulás
2021. máj. 10. 11:32
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Rossz az irány. Először ne azt nézd, hogy vállalkozni szeretnél, és mit kell csinálnod. Először érts valamihez profi szinten, és utána gondold végig, hogy lehet, jobban megérné neked ezt vállalkozóként csinálnod, nem pedig alkalmazottként.
2021. máj. 10. 12:17
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Milyen képességeid, tudásod, érdeklődésed és motivációd van?
2021. máj. 10. 13:54
 7/8 anonim ***** válasza:
60%
#5 ja, mert Mo-on csak profi vállalkozók léteznek...
2021. máj. 10. 18:28
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az építő jellegű kommenteket.

#5 illetve #6 köszönöm a választ.Az a helyzet,hogy sokmindent szeretek viszont ezekből nehéz vállalkozást ki építeni.A szakmám,amit elvégeztem azt nem szeretem, ezért az felejtős.Megbízható,fejlődésorientált,akaratos és pontos vagyok.Lehetőségem és adottságaim megvannak,csak nincs a környezetemben senki, aki vállalkozó lenne és jobb a rálátása az egészre,vagy esetleg tudna pár tanáccsal segíteni.

2021. máj. 10. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!