Cégvezetők általában miért a bélyegzőben bele írnak alá?
Figyelt kérdés
Sok szerződésem van mint alvállalkozó és az összes ügyvezető pecsétel egyet majd beleír a céges bélyegzőbe. Ezt miért csinálják? Ráadásul úgy tudom ha belelóg az aláírás a bélyegzőbe akkor már nem is számít cégszerűnek.
Itt egy nyilvános szerződés hogy mire gondolok:
2022. febr. 8. 14:46
1/5 anonim válasza:
Ez egy régi megszokáson alapuló dolog. Egyik látta a másiktól, másik látta az egyiktől, ezért ő is úgy csinálja, mert azt hiszi, hogy úgy helyes.
2/5 A kérdező kommentje:
5 éve vagyok vállalkozó, láttam kb. 200 szerződést és mind a kétszáznál így írták alá.
2022. febr. 8. 14:49
4/5 anonim válasza:
Én pl úgy írom a szerződéseket, hogy van rajta külön p.h. Ez többek közt azért is jobb, mert egy későbbi vitánál könnyebb eldönteni, hogy ki írta alá.
5/5 anonim válasza:
Ennél nagyobb hibával soha ne találkozzak. A határ a csillagos ég, és a fiktív számla...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!