Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » A vidéki kisboltba ahova...

A vidéki kisboltba ahova járok most nem kaptak Vénusz étolajat csak olcsóbb Kunságit, a kisboltossal jóba vagyok mondta hogy most 3 hónapig mindenből a legolcsóbbat fogja rendelni hogy legyen haszna. Lehet hogy ez mindenhol így lesz? (Bővebben lenn)

Figyelt kérdés
Szóval elgondolkodtam rajta de végül is logikus valahogy, mondta hogy ha február 1-től lenne a polcon egymás mellett aro meg gyermelyi liszt is ugyan olyan árba meg mizo meg aro 2.8% tej úgy is a márkásabb fogyna el először azon meg nem lenne haszna se ha az árak így mennek tovább ezért csak az olcsóbbat fogja tartani, szerinte megértik majd az emberek. Szerintetek hogy lesz ez? Eddig ezen ne mis gondolkodtam de van benne logika végülis. Ő azt mondta a multiknál lehet lesz minden féle mert ők lenyelik a nagyobb veszteséget is de ő nem fog semmit se veszteségesen árulni az biztos, neki a vevő köre 90%-a amúgy is az olcsóbbat veszi.
2022. jan. 22. 10:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha megveszik majd a vevői az olcsóbbat, akkor jól jár. ha emiatt elveszti sok vevőjét, mert azok ragaszkodnak a megszokott márkához, akkor cumi.
2022. jan. 22. 10:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem mintha lenne bármi különbség két liszt között...
2022. jan. 22. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!