Van különbség pl. a Vénusz és a Kunsági étolaj közt?
Mindig Kunságit veszek, mert errefelé az a legolcsóbb. Viszont hétvégén gyorsan kellett egy liter olaj fasírtot sütni, csak Vénuszt kaptam, és azt vettem észre, hogy hiába lett tele a serpenyő zsemlemorzsával, nem volt fekete és égett szagú. Eddig a Kunsági olajjal mindig ezt történt, pl. rántott hús esetében is.
Véletlen volt, hogy most nem égett meg annyira, vagy a Vénusz olajnak köszönhető?
Én nem látok különbséget.
A sütésnél viszont rengeteg apró kis befolyásoló tényező lehet! Tartósan 5 fok is különbséget jelenthet megégés, és nem megégés között!
Én nem vettem észre semmi különbséget, anyum viszont nálam mikor segitett úgy járt mint Te .
Placebó hatás… Uhh de jó a Vénusz olaj szebben sül.
Mondom neki: anyu a spájzban van kint az 5 literes Pennys olaj, abból töltöttem fel az egy régi flakon 😁😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!