Honnan lehet nagytételben jó minőségű használtruhát beszerezni továbbértékesítésre?
Igényesebb turit szeretnék nyitni.
Hogyan induljak el?
Ki honnan szerzi be a cuccokat. Külföld is érdekelne.
köszi.
Az egyik fórumon olvastam, hogy vannak olyan kiskereskedők, akik Budapest nagyobb kilós turkálóiban (Háda Kft.) szokták beszerezni az árut és még így is megéri nekik. Persze nagyon nem szeretik az ilyeneket, de hát na. Megmondom őszintén, hogyha még pár száz forinttal is drágábban, de felvállfázva árusítja a boltjában szívesebben megvenném tőle. Én nem vagyok az nagyon vadászatmániás.
Tehát bemennek és zsákokba rakják a ruhákat aztán félre vonulnak és kiválogatják. Én is így csinálnám, mert most kapsz egy csomagot, aztán ki tudja milyen ruhák vannak benne. Bár van olyan nagykereskedés, ahol át lehet nézni. De nem tudom biztosan. Nem értek hozzá.
Hajdú bihar.
Miért kérdezed?
Ha nem a közeledben, tudsz segíteni? :D:D:D
Csak azért kérdeztem, mert szívesen szétnéznék nálad, ha megnyitsz pl. Debrecenben.
Pl. vagy egy fórum ahol tök jó cuccokat szoktak fel rakni a "zsákmányokról"
Mivel Debrecenben nincs a Háda Kft.-nek turija és örülnék ha itt vidéken valaki az ő ruháikat árulná.
Sokan dicsérik a Tesco-nál lévőt, de ott még nem voltam.
Ezen a fórumon nagyon jó kis kardigánok és felsők vannak, de ilyeneket nem nagyon láttam még itt a központban.
Persze mindenkinek más tetszik, de ezen a fórumon a kardigánok többsége nagyon új és csinos.
Itt szoktam vásárolni és nagyon jó cuccokat találok mindig. Ajánlom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!