Szólnál érte párodnak?
(Másodállásban műkörmös a barátnőm. Az álma hogy saját szalonja legyen.)
Ma arrébb tett egy vendéget csak hogy a kolléganőivel korizni menjenek munka után. Mindezt úgy h 1,5 hétig szabin volt és a héten kezdett el ott is itt is dolgozni
Nekem nem tetszik mert nekem a vendég az első hisz pénzt hoz, nem a korizas.
Neki mások a prioritásai.
Ez akkor lehet zavaró ha a párok nem függetlenek egymástól anyagilag, azaz minden közös. Ez kerülendő (mint azt sokan utólag ismerik fel)
Hát, az biztos, hogyha a korizás miatt egy vendéget nem szolgál ki, akkor bizony soha az életben nem lesz saját szalonja, mert ez csak a pénzügyileg kiemelkedően tudatos embereknek jön össze, a barátnőd meg nem ilyen, legalábbis ebből a kis epizódból is látszik.
Innentől kezdve te 2 dolgot tehetsz:
1. Ha téged ez nagyon zavar, hogy a barátnőd inkább költi a pénzt,mint fogja, akkor legjobb, ha komolyan fontolóra veszed a kapcsolatotok jövőjét, mert a válások kb. 70%-ában a pénzügyi nézeteltérések komoly szerepet játszanak.
2. A gondolkodásod során arra jutsz, hogy a többi jó tulajdonságai messze meghaladják azt az apró hibáját, hogy nem törődik a pénzzel, és ez, valamint a jövőbeli pénzügyi jellegű konfliktusok nem jelentheti akadályát a jövőbeni boldogságotoknak. Ásó, kapa, stb.
Ingyen korizhattak.
Nem tetszik hogy egy kotelességet q szórakozás miatt arrébb teszi. Ezt megértem betegség vagy abszolút fontos dolog miatt de a korizas nem az
Neki úgyse lesz szalonja, ha akar korizzon.
Szerintem. Meghallgatod hogy szalont akar , bologatsz és mész a dolgodra.
Fél pár homo sapiens: egyszer elment inkább korizni egyet, átrakva (nem lemondva!) egy vendéget…
Random gyks:
“EeEnnek mÁr neM leSZ sAJáTszalonjaaA iLyEn HozzáÁlláSSaL”
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!