Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szólnál érte párodnak?

Szólnál érte párodnak?

Figyelt kérdés

(Másodállásban műkörmös a barátnőm. Az álma hogy saját szalonja legyen.)

Ma arrébb tett egy vendéget csak hogy a kolléganőivel korizni menjenek munka után. Mindezt úgy h 1,5 hétig szabin volt és a héten kezdett el ott is itt is dolgozni

Nekem nem tetszik mert nekem a vendég az első hisz pénzt hoz, nem a korizas.

2022. jan. 5. 16:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A vendégnek nem kell tudnia róla, közbe jött valami a párodnak :)
2022. jan. 5. 16:55
 2/11 anonim ***** válasza:
41%
A vélemémyedet megmondhatod, de mindenki tudja hogy senkit nem érdekel a másiké.
2022. jan. 5. 17:12
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

Neki mások a prioritásai.

Ez akkor lehet zavaró ha a párok nem függetlenek egymástól anyagilag, azaz minden közös. Ez kerülendő (mint azt sokan utólag ismerik fel)

2022. jan. 5. 17:41
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

Hát, az biztos, hogyha a korizás miatt egy vendéget nem szolgál ki, akkor bizony soha az életben nem lesz saját szalonja, mert ez csak a pénzügyileg kiemelkedően tudatos embereknek jön össze, a barátnőd meg nem ilyen, legalábbis ebből a kis epizódból is látszik.

Innentől kezdve te 2 dolgot tehetsz:

1. Ha téged ez nagyon zavar, hogy a barátnőd inkább költi a pénzt,mint fogja, akkor legjobb, ha komolyan fontolóra veszed a kapcsolatotok jövőjét, mert a válások kb. 70%-ában a pénzügyi nézeteltérések komoly szerepet játszanak.

2. A gondolkodásod során arra jutsz, hogy a többi jó tulajdonságai messze meghaladják azt az apró hibáját, hogy nem törődik a pénzzel, és ez, valamint a jövőbeli pénzügyi jellegű konfliktusok nem jelentheti akadályát a jövőbeni boldogságotoknak. Ásó, kapa, stb.

2022. jan. 5. 17:50
 5/11 A kérdező kommentje:

Ingyen korizhattak.

Nem tetszik hogy egy kotelességet q szórakozás miatt arrébb teszi. Ezt megértem betegség vagy abszolút fontos dolog miatt de a korizas nem az

2022. jan. 5. 18:02
 6/11 anonim ***** válasza:
77%

Neki úgyse lesz szalonja, ha akar korizzon.

Szerintem. Meghallgatod hogy szalont akar , bologatsz és mész a dolgodra.

2022. jan. 5. 20:14
 7/11 anonim ***** válasza:
71%
Így ilyen hozzà állással nem lesz saját szalonja,az fix.
2022. jan. 5. 21:35
 8/11 anonim ***** válasza:
50%

Fél pár homo sapiens: egyszer elment inkább korizni egyet, átrakva (nem lemondva!) egy vendéget…

Random gyks:

“EeEnnek mÁr neM leSZ sAJáTszalonjaaA iLyEn HozzáÁlláSSaL”

2022. jan. 5. 23:43
 9/11 anonim ***** válasza:
68%
Igen utolso,úgy hogy előtte szabin volt.Ebből nem derült ki,hogy milyen rendszeres ez nála,mennyire szorgalmas,stb.
2022. jan. 6. 05:03
 10/11 anonim ***** válasza:
76%
igen ebből csak az derül ki, hogy ez a véglény hónapok óta itt vergődik, mert képtelen túllépni azon, hogy a barátnője azt csinál, amit akar, és még boldog is. én csak azt nem értem csaj miért van még egy ilyen balfsszal mint kérdező?
2022. jan. 6. 20:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!