Milyen vallalkozast eri meg nyitni 4 millio forintbol?
2000 fő az egy kis falu? 😅
Nos. Fogalmamunk sincs mi van a faluban és mi nincs. Mire van igény és mire nincs. Városban szintúgy. De ha tudnánk sem adnánk tippet. Találj ki valamit.
Ugyanilyen helyen élek mint te, a saját településemből indulok ki,nyilván ha nálatok valamelyik nincs ami nálunk van,az jó lehet még:
-cukrászda nincs, pedig szerintem lenne rá igény
-élelmiszerboltok vannak, szerintem több nem élne meg
-zöldséges,pékség is van, így kilőve nálunk
-állatsimogató pl jó ötlet lehet, pár 100 forintos belépővel akár. Kisgyerekes családok biztos sokan mennének
-valamilyen kreatív műhely-kézműves workshopokat lehetne tartani
-lovarda is van nálunk,de az is mindig megél. Igaz egy nagyobb volumenű többe kerül 4 milliónál, de ha van alkalmas telked mondjuk, akkor 3-4 alap pacival már lehet valamit kezdeni
-kocsmák vannak nálunk,de ha nálatok csak 1 van mondjuk,akkor az is megéri
Amihez értesz
Állatsimogatón még röhögni sem tudtam sajnos… faluban … ne viccelődjünk már
Cukrászda egy 2000 fős településen? Én egy 20000 fős településen élek, de itt is csak 2 cukrászda fér el egymás mellett (a vicc, hogy kb tényleg egymás mellett vannak), az egyik pékség és kávézó is (sőt az a fő profil…fagyival is próbálkoztak, de az náluk nem jött be) másik fagyizó is és főként tortákat gyárt ezerrel megrendelésre (és úgy néz ki be fognak zárni a 2020-2021 miatt) Az összes többi próbálkozás. Ja és itt nem 7, hanem 17 km-re van nagyobb város.
2. kocsma sem kell egy 2000 fős településre, sok az alkoholista, de ennyire nem
5. És? Évi 2x 30 percre elviszi a gyereket… számoljunk 500 forintos belépővel és 2000 fős falu meg a szomszédos nagytelepülés esetén extra nagyvonalúan évi 2500 látogatóval-1,25 millió forint bevétel, amiből el kell látni az állatokat, fenn kell tartani a helyet és adót kell fizetni. Ezt ugye te se gondoltad komolyan?
Évi kb 10000 belépőjegyet el kellene adnia, ahhoz, hogy nullszaldós legyen….
Kb annyira lesz rá kereslet, mint kreatív workshopra…
5-6 alkoholista már bőven kitermeli a bérminimumot!
A mostani 50-70 éveseknek nagy része alkesz, a fiatalabb korosztály 18-26 pedig még a piás korszakát éli, a 26-50év közöttieknél aki nem hagyott még fel a piával az nem is fog róla leállni, sőt növeli az alkoholbevitelét.
2000 lakos fele legyen férfi, így marad 1000, kiskorúak miatt kiesik 200, maradt 800, csak a fele legyen alkesz az 400 fő, ami 40 000 000Ft.
A kocsma dolgozzon nagyon szerény csak 50%-os haszonkulccsal (pl. 200Ft-os sör, gyakoribb a 250-500Ft-os eladási ár), havi 20 000 000Ft adózatlan profit, ezen nem hogy 1, de 4 kocsma is bőven megél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!