Hol találtál üzlettársat/befektetőt?
Szeretnék belekezdeni egy saját vállalkozásba, de a megvalósításban nem értek minden részlethez. Pontosabban ez egy szolgáltatás lenne, van hozzá kezdőtőkém is, meg is tudnám csinálni, de a pénzügyi, jogi, forgalmazási, stb. részekhez már nem értek.
Aki hasonló helyzetben volt, hol keresett egy második személyt? Egyáltalán társultál valakivel? (Rokonokkal nem megoldható, mert ők sem értenek az ilyesmikhez.)
"de a pénzügyi, jogi, forgalmazási, stb. részekhez már nem értek."
Ehhez nem üzlettárs meg befektető kell, hanem könyvelő, ügyvéd, szakember, aki jó pénzért áthidalja neked ezeket a problémákat.
És miért is társulna vele valaki aki ért a szakmához?
Mondok jobbat,
Szakmához értő beleteszi a tudását és a kérdező mit tesz bele? Csak a pénzt? az édeskevés.
Maga az ötlet, amit meg szeretnék valósítani, majdnem teljesen kész, kb. 8 hónap alatt készítettem el. Csak hobbiprojektnek indult, de szerintem jól sikerült, hatékony, letisztult és egyszerű felülettel rendelkező webapp - vagyis egy alkalmazás, amit böngészőn keresztül tudsz elérni.
Mint a leírásban is szerepel, ez egy szolgáltatás, meg tudom (/tudtam valósítani), vannak hozzá még további ötleteim, amikkel tovább lehetne fejleszteni.
Ez egy szolgáltatás lenne vállalatoknak (kis-, közép- vagy akár nagy).
Tőkém annyi van, hogy elég a vállalkozás elindításához, és működéséhez, kb. fél évre... Éppen ezért írtam ki a kérdést, hogy ki hol talált befektetőt, üzlettársat valamely leírt területhez, ezzel is valamennyit spórolva, ameddig beindulna a vállalkozás.
Hiába próbáltam keresni, vagy olyat találtam, amin a legfrissebb hírdetés 1.5 éves volt, vagy semmilyet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!