Ha nyernétek a lottón,ki mibe fektetne? Nem azért kérdezem, mert nyertem-jó is lenne. Pl.a 6-oson 3 milliárd feletti a nyeremény. Csak játszunk el a gondolattal. Ingatlan, értékpapír,vagy ki mit tenne,hogy ne folyjon ki a kezei közül ez a nagy összeg
#12: Nem csak 20-30 milliós garzonokban lehet gondolkozni ám és nem csak albérletre...
Egyébként meg ha venne 50-100 lakást, akkor arra már megérné céget alapítani és foglalkoztatni valakit, aki napi szinten intézi a lakások ügyes-bajos dolgait
(Nem #2 vagyok)
Amúgy meg ha bele gondolunk,hogy egy jó módúnak mondott ember,akinek jó munkája vagy kissebb vállakozása van,mennyi pénzt költ el élete során,nem sokat a lottó nyereményhez képest. Ha valaki beosztaná a pénzt,nem venne őrült nagy dolgokat,akkor simán jómódban eléldegélne belőle. Még maradna is a következő generációinak is bőven.
Amúgy meg szerintem nagyon nem reális,ahogy a nyeremények el vannak osztva. Vegyük pl. a 6-ost,ha eltalálod a 6 számot milliárdokat nyersz,ha csak 5-öt,akkor meg 300 ezret. Kissebb találatokra adhatnának több pénzt,sokkal több embernek tennék jobbá az életét. Sok embernek nagy lökést adna pár millió.
Boldog Karácsonyt mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!