Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha nyernétek a lottón,ki mibe...

Ha nyernétek a lottón,ki mibe fektetne? Nem azért kérdezem, mert nyertem-jó is lenne. Pl.a 6-oson 3 milliárd feletti a nyeremény. Csak játszunk el a gondolattal. Ingatlan, értékpapír,vagy ki mit tenne,hogy ne folyjon ki a kezei közül ez a nagy összeg

Figyelt kérdés
2021. dec. 24. 09:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Győri hajléktalan nyert pár éve,nem milliárdokat, "csak" pár százmilliót. Befektette valahová,de óriásit bukott,barátok,soha nem látott rokonok elcsaltak tőle sokta. Ha nem vesz pár lakást,meg egy kávézót,akkor már rég újra utcán lenne,lennének a feleségével együtt. De így legalább maradt valami,azt hiszem 2 lakása van kiadva,meg a kávézó,amiből van némi jövedelem. Ezért gondoltam, hogy jó az ingatlan,annak mindig felfelé megy az ára,főleg valami jó környéken.
2021. dec. 24. 22:09
 12/18 xswerdy ***** válasza:
54%
2: lakásokba 3 milliárdot? És kezelgetni fogsz 50-100 lakást? Akkor tényleg nem kell félned, hogy unatkozó milliárdos leszel.
2021. dec. 24. 22:31
 13/18 anonim ***** válasza:

#12: Nem csak 20-30 milliós garzonokban lehet gondolkozni ám és nem csak albérletre...

Egyébként meg ha venne 50-100 lakást, akkor arra már megérné céget alapítani és foglalkoztatni valakit, aki napi szinten intézi a lakások ügyes-bajos dolgait

(Nem #2 vagyok)

2021. dec. 24. 22:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Vennék néhány lakást, és szánnék arra 2-3 évet, hogy fejlessze magam egy olyan területen, amiben tehetséges vagyok, de pénz és lehetőségek híján eddig csak autodidakta módon tanulhattam. Aztán ebből csinálnék vállalkozást(eddig kevesen csinálják). Aztán, ha megunná, eladnám és nyitnék egy kávézót, vagy mértékletes, de kötöttségek nélkül élnék és folyamatosan tanulnék valami újat, mert az életem sajnos rövid ahhoz, hogy mindent kipróbálhassak, ami vonz, de úgy legalább az ötleteim töredéke megvalósulhatna.
2021. dec. 25. 07:47
 15/18 A kérdező kommentje:

Amúgy meg ha bele gondolunk,hogy egy jó módúnak mondott ember,akinek jó munkája vagy kissebb vállakozása van,mennyi pénzt költ el élete során,nem sokat a lottó nyereményhez képest. Ha valaki beosztaná a pénzt,nem venne őrült nagy dolgokat,akkor simán jómódban eléldegélne belőle. Még maradna is a következő generációinak is bőven.

Amúgy meg szerintem nagyon nem reális,ahogy a nyeremények el vannak osztva. Vegyük pl. a 6-ost,ha eltalálod a 6 számot milliárdokat nyersz,ha csak 5-öt,akkor meg 300 ezret. Kissebb találatokra adhatnának több pénzt,sokkal több embernek tennék jobbá az életét. Sok embernek nagy lökést adna pár millió.

Boldog Karácsonyt mindenkinek

2021. dec. 25. 10:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem érted a szerencsejáték lényegét. Ez nem jótékonysági szervezet.
2021. dec. 25. 10:39
 17/18 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem jótékonyság,csak ha másképp osztanák el,sok embernek örömet okoznának
2021. dec. 25. 13:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Ismételten, nem jótékonyság, vagy jóléti szervezet, ha így jobban tetszik. Nem arról szól, hogy örömöt okozzanak, hanem arról, hogy az emberek játszanak és ebből a legnagyobb profitot szerezzék.
2021. dec. 25. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!