Saját vállalkozásom facebook oldalán, megosztós nyereményjátékot készítve, tényleg be kell jelenteni a NAV-nak?
Figyelt kérdés
Annyi az egész, hogy egy adott bejegyzés megosztói között kisorsolok kb. 200 Ft értékű nyereményt, semmilyen pénzbe nem kerül ez senkinek, csak meg kell osztani. Azt hallottam ezt is be kell jelenteni, ha ez igaz, akkor minek?2020. jan. 27. 18:16
1/5 anonim válasza:
Nem hinném, hogy 200 ft értékű ajándék érdekelné a NAV-ot. Plusz elég sok kis magánvállalkozó hirdetget rendszeresen kisebb-nagyobb nyereményjátékokat a fb oldalán, erősen kétlem, hogy minden alkalommal engedélyt kérnének a NAV-tól...
2/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, 2000 Ft, de ha ez igaz is lenne, nem látnám értelmét a bejelentésének.
2020. jan. 27. 18:50
3/5 anonim válasza:
Nem kell már bejelenteni, régen kellett. Kb 1 éve hivatalos állásfoglalást kértem tőlük erről.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, azért én is fogok nekik írni, hogy legyen mit felmutatnom ha belémkötnek.
2020. jan. 29. 12:44
5/5 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket, semmi ilyesmit nem kell bejelenteni náluk.
2020. jan. 29. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!