Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Krypto bányászat milyen...

Krypto bányászat milyen vállalkozási formával éri meg?

Figyelt kérdés

Amíg a befektetések nem térülnek meg addig nyilván egy Kft jó lehet, de amikor már hasznot termel, lehet, hogy egy KATA adózású ev jobban megéri nem? 🤔

Vagy valamit rosszul gondolok?

2021. dec. 18. 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
egyik sem, az adókat már nem fogod kitermelni. Még a katát sem.
2021. dec. 18. 12:01
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

mégis hogyan gondoltad? Üzemeltetsz egy több tízmillióba kerülő szerverparkot? Szerintem még ez sem térül meg Európai energiaárak és szabályozás mellett.

Vagy a laptopodról bányászol napi nyolc forintnyi kriptót? :D

2021. dec. 18. 12:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Van nagyon olcsó áram lehetőségem.
2021. dec. 18. 12:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyjából 15m-t ruhaznek be, igen.
2021. dec. 18. 12:14
 5/8 anonim ***** válasza:
36%
Boven eleg 15m nyereseges banyaszatra, sot 2 millio is eleg... Csak az allampapir incel brigad ezt nem erti... Ennyibol 40-50 kartya eves megterulessel siman kijön, meg akar lakossagi aram arakon is. Persze lehet itt sok minden bejon, ejszakai aram, h tarifa stb... Beszelj konyvelovel mindenkepp, o lehet tud jobb megoldast az aramra kulon ora fog kelleni.
2021. dec. 18. 12:20
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

De akkor már nem érné meg csak úgy eleve kriptóba fektetni? Nem állampapir incel brigád tag vagyok, csak ma kb. 800k-t kerestem 1-2 altcoin meglódulással. De ez a bányászat olyan eh.

2021. dec. 18. 13:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

6, en is hodler vagyok, de nem mindenki ugyanugy fektet a kriptoba, a mining cashflowt termel, buy and hold strategiahoz kepest, kezzel foghatobb stb

Annak ellenre hogy hodler vagyok en is ossze dobtam egy 4 kartyas riget hogy tudjam mi merre hany meter

2021. dec. 18. 13:30
 8/8 anonim ***** válasza:
66%

"Nem állampapir incel brigád tag vagyok"

Más meg itt a piros hol a piroson veri el a pénzét, de nem értem miért kell embereket ledegradálni, mert nincs beállítottságuk kockázatos befektetésekbe vágni.

2021. dec. 18. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!